Samsung Galaxy S4

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S4 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S4
ReparationPris
Skærmskift, Original1.195,-
Batteri245,-
Bagcover, original245,-
Ladestik395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

    Vi udfører reparation på Samsung S4

    Hos Fixphone finder du de bedste teknikere til at lave skaden på din Samsung S4. Alle vores teknikere har mere end 10 års erfaring, er certificeret og har en stor viden om hvordan man på bedste vis løser reparationen. Vi bruger kun de bedste reservedele, så du får en kvalitetssikker reparation når du henvender dig til os med din Samsung S4. Hos Fixphone tilbyder vi også 2 års reparationsgaranti, så du kan føle dig tryg ved at overlade din reparation til os. Vi bestræber os altid på at have udført reparationen på under 1 time, men du har mulighed for at bestille tid hos en tekniker igennem vores online bookingsystem. På den måde undgår du unødvendig ventetid når du afleverer din smartphone til reparation. Du kan ovenfor se en liste over de skader vi oftest ser, en estimeret reparationstid og vores billige priser. Står netop din skade ikke på listen, så re du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, hvor vi har åbent mandag-fredag fra kl. 10-18 og om lørdagen indtil kl. 16. Vores kundeservice vil med glæde besvare dine spørgsmål, og vejlede dig i den optimale løsning samt give råd til hvordan du bedst muligt beskytter din smartphone for skader i fremtiden.