Vælg hvilken enhed der skal repareres

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Kategori: PlayStation reparation

Reparation af Sony PlayStation (PS4, PS4 Pro, PS4 Slim, PS5 samt PS5 Digital Edition

I HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

Der er intet værre end, når ens PlayStation ikke virker optimalt. Forstyrrelser kan ødelægge hele oplevelsen, og vi ved, hvor ivrig du kan være efter at få den tilbage i repareret stand. Derfor har vi hos FixPhone lynhurtige reparationstider på reparationer vedrørende alle Sonys PlayStation-modeller. Er noget ved din Sony PlayStation ødelagt eller defekt, så kom ind til FixPhone i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge og få den repareret. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, så du undgår at problemet opstår igen.

Se vores 5-stjernede anmeldelser på TrustPilot.

Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har brug for en anden reparation end du kan finde i ovenstående liste, vejledning, priser, hjælp eller har nogle spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.

Vi udfører blandt andet følgende PS reparationer:

Rensning af din konsol

Når en PlayStation har samlet støv går det udover køling processen, og det betyder at den interne temperatur kan gå hen og blive for høj. I så fald kan vi rense din PS og smøre køleren med ny kølepasta.

Udskiftning af laser linse

Hvis du vil være sikker på om vi har laseren på lager, når du kommer, så kan du kontakte os og forhøre dig. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.

Reparation af HDMI-indgang / sort skærm

Oplever du sort skærm, er det ofte pga. at din PS har en defekt HDMI port/indgang. Vi kan skifte HDMI-porten hurtigt og billigt.

Reparation af controller

Vi kan nemlig typisk reparerer alt, uanset om det er trekant knappen, cirkel, kryds, firkant, R1/L1 og R2/L2 eller PS knappen, share-knappen, options-knappen, din touchpad osv.

Mange andre reparationer

Der er stort set intet vi ikke kan reparere, så er det vandskade, controllere, porte/indgange eller andet, så tag fat i os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.