iPad Pro 4 (2020) reparation

Har du ødelagt din iPad Pro 4 (2020) og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

ipad-pro-4-2020-reparation
ReparationPris
Skærmskift 12.9 (4. gen)2.995,-
Skærmskift 11 (4. gen)2.595,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri1.495,-
Ladestik1.195,-
Tænd/sluk-knap995,-
Lydløs-knap995,-
Volume-knap995,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Reparation af iPad Pro 4. gen.

  Når det kommer til smarte og elegante tablets, er vi danskere rigtig glade for Apples bud på, nogle af de bedste tablets på markedet. Her er iPad Pro 4. generation ikke nogen undtagelse med dens elegante og stilrene design, let genkendelig software system/brugeroverflade med glidende touch på skærmen, samt velfungere kamera mm.

  Der er ingen tvivl om, at iPad Pro 4. generation er en rigtig god tablet/iPad, men desværre er den som dens søskende ikke sikret imod skader, så som smadret skærm, batteri der kan blive slidt og gå dødt, eller at kameraet går i stykker, så du ikke kan tage billeder. Du kan forebygge skader på din iPad, ved at tilkøbe dig et cover og et panserglas, hvilket kan redde din iPad Pro 4. gen. fra en del skader. Dog ikke alle.

  Skulle du stå i en uheldig situation med en iPad Pro 4 i hånden, som er ødelagt, skal du være velkommen til at kigge ind forbi os i en af FixPhone butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Vi bruger reservedele af højeste kvalitet og samtidigt bliver det billigt for vores kunder eftersom vi køber stort ind og har gode priser hos leverandørerne.

  iPad Pro 4. gen. skærmskifte

  iPad Pro 4. gen. er endnu et mesterværk fra Apple, men trods den flotte tablet, er din iPad ikke sikret imod en smadret eller flækket skærm. Nogle gange skal der ikke så meget til, før at skærmen på din iPad smadrer. Du kunne fx også have gjort alt forarbejdet rigtigt, ved at have påsat et panserglas, samt beskyttet din iPad og alle dine andre elektroniske enheder med et flot cover. Alligevel har du været så uheldig, at skærmen på din Pro 4 ikke kunne tåle det lille fald fra bordet, da du kom til at skubbe din iPad ned derfra. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med et skærmskifte på iPad Pro 4.

  Er ridser og flænger i en iPad Pro 4. gen. skærm skadelige for din elektroniske enhed?

  Ridser og flænger kan være en meget snedige skader, som kan skade dine elektroniske enheder. Din iPad Pro 4. gen. er ikke en undtagelse. Skærmen kan være udsat for et uheld, hvor den stadig fungerer, men blot har nogle ”skønhedsfejl”. Skønhedsfejl er ikke altid blot skønhedsfejl, men kan derimod være skadelige for din iPad. Det skyldes, at fugt og vand kan trænge ind til din iPads indmad og ødelægge dette, hvorefter det kan give dyrere reparationsregninger, end blot en skærmudskiftning. Det kan fx gå ud over din højtaler, mikrofon eller give fugt på kameralinsen.

  Har du flænger eller ridser på din iPad Pro 4. gen. bør du opsøge din reparatør, som kan hjælpe dig med at give en gratis vurdering på skaderne af din tablet. Vi har oftest alle iPad Pro 4. generation reservedele på lager, og kan derfor hurtigt hjælpe dig med udskiftning hvis nødvendigt.

  Ødelagt kamera på iPad Pro 4. generation

  Hvad end årsagen er til skaderne på din iPad Pro 4 er det vigtigste, at du kan få det fikset godt, billigt, hurtigt og professionelt. Også når det gælder et ødelagt kamera på din iPad og du ikke længere kan tage billeder og videoer af dig selv, samt børnene, vennerne eller familien. Skulle du være så uheldig, at dit iPad Pro 4. generations kamera er gået i stykket, så vil vi glædeligt hjælpe dig med at klare udskiftning af din kameralinse.

  Batteriet skal udskiftes på din iPad

  Hvis din iPad Pro 4. generation hurtigt løber tør for strøm eller batteriet er gået dødt, kan årsagen til skaden være mange. Det kan fx skyldes en vandskade, et kraftigt slag eller fald af din iPad eller noget helt tredje. Hos FixPhone er vi vant til at tage os af alle typer skader, for at give dig glæden tilbage, som du havde, da din Pro 4 virkede optimalt. Skulle du stå med et batteri, som er gået dødt eller noget andet, så vil vi glædelig hjælpe dig i en af vores butikker med at udskifte batteriet. Et batteriskifte tager typisk under 60 minutter.

  Kontakt

  Som både et walk-in værksted, men også et værksted, hvor du kan booke tid til reparation online, står vi altid klar i butikkerne til at kære os om dit problem, når uheldet er ude. Du finder os på Sjælland i byerne HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.