Samsung Galaxy S22 Plus reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S22 Plus og brug for hurtig reparation eller udskiftning af fx en skærm eller bagside? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung galaxy s22 plus reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.895,-
Batteri595,-
Bagcover, original695,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)1.195,-
Højtaler595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S22 Plus reparation i høj kvalitet

  Samsung er blandt de mest populære brands på det danske smartphone-marked. Anmelderne skamroser også ofte fabrikantens nye modeller, og her fremhæves den høje kvalitet ofte. Hvis du sider med en ødelagt telefon er det derfor værd at tænke over, hvilke reservedele der benyttes til reparationen. Samsung Galaxy S22 Plus bør nemlig repareres med brug af originale reservedele, især hvad angår skærmen. Skærmoplevelsen risikerer at blive markant forringet, hvis den udskiftes med en dårlig kopi. Hos FixPhone kan vi hjælpe dig med udskiftning af skærm, batteri, kamera og meget mere, og vi garantere en solid mobilreparation. Derfor tilbyder vi også 2 års reparationsgaranti på alle udførte reparationer.

  En ny og original Samsung Galaxy S22 Plus skærm

  For at du kan beholde den gode brugeroplevelse, skifter vi din skærm til en ny original Galaxy S22 Plus skærm. Det koster muligvis lidt mere end en kopiskærm, men det kan også mærkes i kvaliteten og oplevelsen. Netop kvaliteten, vores omhyggelige arbejde og fair priser har gjort os til et af Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksteder på Trustpilot. Står du med Samsung Galaxy som har brug for et skærmskifte, kan vi hjælpe dig. Vi er lagerførende, så du kan oftest få din telefon tilbage samme dag, som du indleverer den. Du kan bestille tid i bookingsystemet ovenfor eller komme forbi en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Har din Samsung Galaxy S22 Plus brug for et nyt batteri?

  Hvis du fanger dig selv i at bekymre dig om batteritid, og hvor du finder den næste stikkontakt? Så skal du formentligt have skiftet dit Samsung Galaxy S22 Plus batteri. Den forringede strømkapacitet kan i nogle tilfælde skyldes et beskadiget batteri. Oftest er årsagen dog ingen anden, end at batteriets levetid er ved at dø ud. Batteriet er nemlig en sliddel som mister strømkapacitet med tiden. FixPhone er et af de få værksteder som lagerfører batterier, skærme og kameraer i butikkerne. Derfor kan vi oftest skifte batteriet på din Galaxy S22 Plus inden for kort tid (typisk på under 60 min.).

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.