Reparation af smartphone, tablet eller computer

– Ovenfor kan du vælge hvilken type smartphone du ønsker repareret, eller om det er en tablet eller computer.

Vi ser dagligt masser fejl, skader og ødelagte komponenter på både mobiltelefoner, tablets og computere. Ovenfor har vi gjort det nemt og overskueligt at vælge hvilket mærke smartphone, tablet eller computer, som du skulle ønske at få repareret, hvorefter du kan vælge den konkrete model og se vores billige priser.

Vi er stolte og taknemmelige for vores kunders mange gode anmeldelser, som du kan se her på Trustpilot.

Apple reparationer – iPhone, iPad og Mac 

Apple er et amerikansk multinationalt teknologifirma med hovedkontor i Californien, som designer, udvikler og sælger forbrugerelektronik, computersoftware og onlinetjenester. Virksomhedens hardwareprodukter inkluderer iPhone-smarttelefonen, iPad-tabletcomputeren, Mac-pc’en, den bærbare iPod-medieafspiller, Apple Watch smartwatch, Apple TV-digitale medieafspiller, de trådløse AirPods-øretelefoner og HomePod-smarthøjttaleren. Hos FixPhone får vi især mange iPhones, iPads og MacBooks til reparation dagligt. Vi tager os af alle typer reparationer, uanset om det er skærmen der er smadret, er blevet knust eller har fået en flænge, batteriet der skal skiftes, højtaleren der ikke giver lyd, mikrofonen som ikke virker eller noget helt andet som fx softwarefejl mm. ‘

Samsung reparationer

Samsung er en Sydkoreansk multinational teknologivirksomhed med hovedkvarter i Samsung by, Seoul. Siden 1990 har Samsung i stigende grad globaliseret sine aktiviteter og elektronik, og er især kendt for sine mobiltelefoner, TV’er og andet elektronik. Samsungs smartphones er kendt for sin gode kvalitet, fornuftige priser og innovative features. Vi får adskillige Samsung mobiler til reparation dagligt, og det er især skærmreparation/skærmskifte, batteri, bagcover, ladestik, vandskader og softwareskader vi ser. Heldigvis kan vi fikse mobilerne i 99 % af tilfældene. Under ikonet Samsung ovenfor, kan du vælge din model, og se de typiske skader samt billige reparationspriser.  

Huawei reparation

Huawei er et kinesisk multinationalt teknologiselskab, som leverer telekommunikationsudstyr og sælger forbrugerelektronik, herunder smartphones. Huawei er en af de forholdsvist nyere smartphone brands på det danske marked. Kendt for bl.a. at skabe mobiler som har mange features og samtidig lave priser. Vi ser mange ødelagte og skadede Huawei modeller dagligt, og er eksperter i reparation af disse, uanset om det drejer sig om et skærmskifte, reparation af mikrofon, højtaler eller noget helt andet. Der er formentlig ingen reparation vi ikke kan klare.

OnePlus reparation

OnePlus er endnu en kinesisk smartphoneproducent. Et af virksomhedens strategier er at designe en smartphone, som balancerer high-end kvalitet med en lavere pris end andre telefoner i sin klasse. OnePlus fokuserer på at producere produkter af høj kvalitet med forenklet, brugervenligt design.

Vores certificerede teknikere er altid klar på at hjælpe dig, skulle du have brug for en ny skærm til din OnePlus telefon, et nyt batteri der kan holde på strømmen eller noget helt tredje.  

Sony reparation

Vi kender alle det japanske selskab Sony fra bl.a. deres produktion af TV’er, Playstation, computerspil og smartphones mm. Sony har gennem årene leveret nogle gode smartphones, og vi har mange glade ejere, som komme ind med en enhed de ønsker at få repareret, enten efter efter tab af telefonen, slag, softwarefejl eller andet. Vi kender Sonys smartphone modeller som Sony Xperia, hvorefter den nøjagtige model har navn som XZ1, XZ2, XZ3, XA, Z m.fl. Vi kan reparere alle modeller. 
 

HTC reparation

HTC er en Taiwanesisk elektronikvirksomhed, som bl.a. fremstiller computere og smartphones.

Efter først at have lavet smartphones baseret hovedsageligt på Windows Mobile, var HTC med til at udvikle Android-operativsystemet Android. HTC fremstillende den første telefon på markedet, der kørte Android.

Hos FixPhone har vi repareret utallige HTC telefoner, og der er ikke en reparation, som ikke kan klares. Modeller som HTC U12 Plus, U12 Life, U11-modellerne, Desire, One-modellerne er alle nogle vi ser til dagligt, og det er ofte højtaler, mikrofon, skærm, batteri eller lignende som repareres eller skiftes på disse modeller, hvorefter telefonerne er som ny igen. 

LG reparation

LG er koreansk, og har hovedsæde i Sydkoreas hovedstad. De fleste af os har set LG’s produkter, såsom vaskemaskiner, fjernsyn og selvfølgelig smartphones. Hos FixPhone ser vi ofte LG mobiler, som er blevet tabt eller af andre årsager har fået skader, og vores certificerede teknikere, som alle har over 10 års erfaring, kan reparere alt. Du kan booke tid til din reparation her på siden. Vi er dog også et walk-in-væksted, hvilket betyder at du bare kan kigge forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde, når du er i nærheden, så reparerer vi din enhed, oftest på mellem 10-60 min.  

Motorola reparation

Reparationer af alle Motorola modeller. Hvad end det er skærm, kamera, batteri, højtaler, mikrofon eller noget helt andet, skifter eller reparerer vi. Book tid eller kig forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Hvis du ikke finder din model på vores hjemmeside, skal du ikke tøve med at kontakte os for et tilbud. Du kan også finde os på Facebook, hvor vi også er til at komme i kontakt med.

Computer – reparationer af PC’er og Mac/MacBooks

Reparation af alle computere (PC eller Mac). Alt kan repareres, uanset om det er hardware eller software. Butikker i Helsingør, Hillerød og Roskilde.

Alle Fixphones værksteder er ESD-godkendte og vi har teknikere der alle er udmærkede med certifikater samt 10-15 års erfaring af reparationer indenfor alle typer computere. Vi er specialister i computer reparation både Mac/MacBook og PC.