OnePlus Nord 2T reparation

Har du fået ødelagt din OnePlus Nord 2T og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en OnePlus Nord 2T reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål til din OnePlus Nord 2T  reparation, er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

OnePlus Nord 2T reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.195,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet1.295,-
Batteri695,-
Bagcover, original595,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (bag)995,-
Kamera-glas495,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  OnePlus Nord 2T

  Hvis du er begejstret for din OnePlus mobil, forstår vi dig godt. Det innovative brand udfordrer nemlig mange af de klassiske brands på rigtig mange spændende funktioner. OnePlus Nord 2T lever op til begejstringen med en god skærm, hurtig processor, 5g og fantastiske kameraer mm. Telefonen er godt beskyttet med Gorilla Glass 5 på for- og bagside. Når du læser med her, tyder det alligevel på, at din OnePlus Nord 2T ikke virker optimalt. I så fald kan du trygt kontakte FixPhone eller komme forbi i en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  OnePlus Nord 2T reparation af specialister

  Vi er specialiserede i reparation af bl.a. OnePlus-telefoner, og vores certificerede teknikere garanterer en solid mobilreparation. Du får tilmed 2 års reparationsgaranti på alt udført arbejde. Det har resulteret i, at vi i dag er et af Danmarks bedst bedømte værksteder (se Trustpilot). Skulle du derfor stå med en ødelagt skærm, et dårligt batteri eller andet, kan du trygt overlade reparationen af din OnePlus Nord 2T til os.

  OnePlus Nord 2T skærm reparation

  Hos FixPhone bestræber vi os på at udføre reparationer hurtigt, så du ikke skal være uden din telefon i længere tid end nødvendigt. Derfor er vores butikker nogle af de få som lagerfører reservedele såsom OnePlus Nord 2T skærme, batterier, kameraer og andre. Det betyder oftest, at du kan få udskiftet den ødelagte del på kort tid. Samtidig behøver du altså ikke at bestille tid til de mest gængse reparationer. Vi klarer 80 % af alle mobilreparationer indenfor 60 min. Har du derfor en OnePlus Nord 2T skærm som er beskadiget, så kan du til enhver tid kigge forbi en af vores butikker. Så udskifter vi den med en helt ny skærm i samme høje kvalitet som originalen.

  Har din OnePlus Nord 2T behov for et nyt batteri?

  Selvom batteriet bør holde på strømmen hele dagen, kan de være defekt eller beskadiget. I værste fald kan det betyde det er helt umuligt at genoplade, eller at det hurtigt taber strøm. Hvis du har købt mobilen for under 2 år siden, bør du benytte dig af reklamationen som medfølger. Ellers kan vi sørge for at udskifte batteriet til et nyt. Hos os, får du 2 års garanti på alle reparationer og reservedele. I FixPhone butikkerne har vi oftest OnePlus Nord 2T batterier på lager, så vi kan skifte batteriet, når det passer dig.

  Tøv ikke med at kontakte os

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale.