Kategori: Sony Xperia reparation

Sony Xperia reparation i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge

Hos FixPhone har vi i over 10 år håndteret og udført reparationer på telefoner fra Sony. Sony Xperia serien er yderst avanceret og især anerkendt for høj skærmkvalitet, fantastisk kamera og lang batterilevetid. Skal kvaliteterne holdes ved lige, skal du vælge et ESD-godkendt værksted til Sony Xperia reparation. FixPhone er din totale sikkerhed for en sikker og tryg reparation udført med originale dele. Vi har butikker og værksteder i HelsingørHillerødRoskildeKøge.

Kompetent reparation af din Sony Xperia mobil

FixPhone lagerfører de mest gængse reservedele til de mest aktuelle Sony Xperia modeller. Det bliver vi nødt til, da vi har en høj volumen af denne slags reparationer. En høj volumen af Sony Xperia reparation, er dermed også din sikkerhed for kompetent hjælp. Vi har skruet i Sony telefoner lige siden den legendariske Xperia Z blev udgivet. Denne model blev afgørende for Sony’s videre succes på markedet for smartphones. De efterfølgende modeller der talt Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z2 – helt op til Sony Xperia Z5, blev internationale succeser, der solgte millioner af eksemplarer.

Sony besluttede sig for at indstille sin smartphone produktion og dermed Sony Xperia serien. Desværre havde man oplevet et fald i popularitet pga stigende konkurrence fra eksisterende samt nye brands. Sony’s tilbagegang skyldtes på ingen måde, at deres telefoner var dårlige. Sony havde bare ikke længere et fast tag på sin kundeskare. De kunne heller ikke formå, at markedsfører deres smartphones med succes til følge. Desværre for os som reparationsværksted, oplevede vi så også et fald i Sony Xperia reparation, da færre mennesker altså gik med en Xperia i lommen.

Sony kom stærkt igen i 2019 med udgivelsen af Xperia 1 serien. Indtil nu har Sony Xperia haft en udmærket succes med Xperia 1, Xperia 5 og Xperia 10, der hver især er udgivet i 4 versioner. Seneste udgivelse Sony Xperia 10 iv i 2022. De har igen markeret sig, som værende stærke inden for udvikling af rigtige smartphones med gode kameraer, hurtig processor og høj vandtæthed.

Ny Sony Xperia skærm

Hvis du taber din Sony, kan du være så uheldig, at få smadret din skærm. Vi kan måske så være heldige, at få lov til at udføre reparationen på din Sony Xperia. Til gengæld lover vi, at du ikke finder en bedre udbyder af Xperia reparation. Vi udfører arbejdet med respekt for din mobil samt producentens forskrifter. Dermed er du sikker på, at din telefon er ligeså som ny, når du har været på besøg til et skærmskift hos os.

Skærmene på Sony Xperia modeller har altid været produceret med den nyeste skærmteknologi. Derfor har det også været rigtig svært for producenterne af kopi-reservedele, at producere skærme til Sony, som rent faktisk virkede ordentligt. FixPhone anbefaler aldrig brug af kompatible skærme, da de er forbundet med en ret høj fejlrate. Vi tilbyder godt nok kompatible skærme til nogle af modellerne, men vi anbefaler til hver en tid en original skærm. Vælger du en kompatibel skærm, vil du opleve, lavere opløsning, ringere farvere, højere batteriforbrug og mindre følsom touchskærm.

Har du et træt Sony Xperia batteri?

Lad os hjælpe dig med et friskt batteri til din mobil. Batteriet i din Sony Xperia er én af mange fordele ved telefonen. Xperia-modellerne har altid været kendt for lang batterilevetid. Men et batteri er en slidtage del. Batteriet mister altså kapacitet henover årene. Så når du synes, at enheden ikke længere holder nok strøm, er det blot at besøge os. Vi udfører et batteriskift inden for 1 time. Vi bruger udelukkende originale batterier, da der er kæmpe stor forskel på gode og dårlige battericeller. Skift af batteri er ikke den mest avancerede Sone Xperia reparation, men vælg nu alligevel dit værksted med omhu.

Kan du ikke oplade din Sony Xperia?

Så skal du måske have en ny ladeindgang monteret. For hvad er din telefon egentlig værd uden strøm? Korrekt, stort set intet. Men vi ser også rigtig tit, at disse ladeindgange på samtlige smartphones, fyldes med skidt og snavs, der bliver komprimeret i bunden af stikket. Det gør at du ikke kan få dit ladekabel helt ind og dermed ingen opladning. Inden vi reparerer eller udskifter din ladestik, sikrer vi os altid, at det ikke blot er en rens, der skal til. For det er faktisk næsten 9 ud af 10 gange, at en rens kan løse dine problemer med opladning. Dermed slipper du for en Sony Xperia reparation og den højere udgift hertil.

Dårlig lyd, ødelagt knap eller smadret bagside

Vi har faktisk skrevet om de forskellige reparationer listet efter popularitet. Så efter skærmskift og nye batterier, kommer problemer med lyd, knapper og smadrede bagsider. Man skulle tro at ødelagte bagsider forekom ligeså tit som ødelagte skærme. Det gør de sikkert også – bare ikke på værkstederne. Det er der måske en ganske god forklaring på. For de fleste er måske ligeglade med bagsiden på deres Sony Xperia. Man tænker nok bare, at det kan dækkes med et cover og dermed spare udgiften. At sætte et cover på en ødelagt Sony løser helt sikkert det visuelle aspekt af problemet. Men din Sony telefon er dog født med et bagglas af en årsag. Den har brug for bagglasset. Helst i intakt stand. Dermed kan støv, fugt og snavs ikke komme ind i din mobil. Så sørg altid for at få skiftet bagsiden, hvis den er gået i stykker.

Hvis lyden i din Sony Xperia er lav eller dårlig, kan vi ofte klare det med en rens. Virker det ikke med en rens, kan vi selvfølgelig udskifte både mikrofon og højtalere. Reglen er som oftest, at problemet kan klares med en rens, hvis man har lav lyd i højtaleren. Hvis man har skrattende lyd eller ingen lyd, skal man med høj sandsynlighed have skiftet højtaleren.

Send din Sony Xperia til reparation – FRI fragt

Hvis du har svært ved at finde et kvalificeret Sony værksted i nærheden af dig, har vi gjort det let for dig, at sende din Sony Xperia til reparation hos os. Vi betaler tilmed for din fragt begge veje. Du skal blot udfylde den almindelige bookingformular. Ved valg af butik, skal du vælge muligheden “fragtlabel”. Vi vil så sende en fragtlabel kvit og frit inden for 12 timer.