iPad 8 – 10,2” (2020) reparation

Har du ødelagt din iPad 8 – 10,2” (2020) og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

ipad-8-102-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet795,-
LCD, Original Kvalitet895,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri595,-
Ladestik995,-
Højtaler595,-
Tænd/sluk-knap495,-
Lydløs-knap495,-
Volume-knap495,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Skal du have repareret din iPad 8 – 10,2” (2020)?

  iPad 8 er en fed og stilren tablet fra Apple. Med iPad 8’erens slanke og elegante design, gode kamera, velfungerende touch på skærmen og let genkendelige brugeroverflade, er det ikke så svært at forstå, hvorfor vi danskere er så glade denne tablet. Ligesom vi er med mange andre af Apple produkter.

  Til gengæld kan en lækker tablet som iPad 8 – 10,2” (2020) ikke forsikre dig imod skader. Når uheldet er ude og du står med en ødelagt skærm, som er smadret fordi du har tabt den, eller når dit batteri er slidt og dødt, eller din iPads batteri løber hurtigt tør for strøm og skal skiftes, så vil vi glædeligt hjælpe dig med at få styr på dine reparationer. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet til alle udskiftninger og reparationer. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af FixPhone butikkerneHelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Smadret skærm på iPad 8 – 10,2” (2020)

  Apples produkter er, blandt mange andre ting, virkelig lækre på grund af deres flotte og tynde design. Det kan også ses på iPad 8 som har et virkeligt tyndt og elegant design. Trods de mange fordele og luksuriøse oplevelser, som du får med iPad 8 og Apples andre produkter, så har iPad’en ligesom deres andre produkter også nogle ulemper – nemlig en forholdsvis skrøbelig skærm, som let kan gå i stykker, hvis du taber den eller den får et slag. Der er selvfølgelig nogle ting man kan gøre, for at undgå skader på sin tablet og andre elektroniske enheder, som fx at tilkøbe sig et panserglas og et cover. Det garantere dog stadig ikke, at 10,2 tommer skærmen ikke kan smadre, eller at din iPad ikke får andre skader.

  Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at få forebygget skaderne med et panserglas og et cover, men vi kan også hjælpe dig med reparationen eller udskiftningen af skærmen, når uheldet er ude.

  Hvordan ridser og flænger kan skade din iPad 8’s 10,2” skærm

  En meget snedig skade på din iPad, som ikke alle er lige opmærksomme på, er flænger og ridser i skærmen på din enhed/tablet, som fugt og vand kan trænge igennem og ned til dit hardware og ødelægge dette samt lave fejl i software. Skulle du have været så uheldig fx at have fået en flænge i skærmen, bør du være bekymret for din iPads sikkerhed. Det er ikke nødvendigvis blot en skønhedsfejl, som din iPad bare kan leve med.

  Er du I tvivl, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi hjælper med glæde dig med at udskifte din skærm, eller give dig en gratis vurdering på problemet. Vi fikser typisk skaderne billigt, professionelt og hurtigt. En reparation af din iPad skærm tager typisk under 60 minutter, og du kan både booke tid online på vores hjemmeside, eller besøge en af vores butikker, da vi også er et walk-in værksted. Det kræver ikke forudgående aftale.

  Virker dit iPad kamera ikke?

  Om det er børnene eller de voksne, som nyder iPad kameraet mest kan være forskelligt. Nogle er mere engagerede end andre, når de gælder at tage billeder og videoer. Det er dog svært at modstå en selfie-sektion eller en video af børnene, når man har en tablet der besidder et lækkert kamera.
  Skulle dit kamera på iPad 8 være gået i stykker, så hjælper vi dig glædeligt med at reparere det. Derfor har vi oftest din iPad 8 kameraer på lager, og vi klarer dermed udskiftningen på under 60 min.

  Strømmen driller og batteriet på din iPad skal måske skiftes

  Driller strømindgang på din iPad 8 – 10,2” (2020) kan du måske selv fikse det, ved at fjerne støv derfra. Dog er tilfældet oftest, at det ikke er strømindgangen, hvor problemet ligger, men derimod i batteriet. Årsagen til at batterier bliver slidte eller går døde, kan være meget forskellige. Det kan fx skyldes en vandskade på dit batteri, eller almindeligt slitage og forkert brug at strømkabler.

  Vi hjælper både med udskiftning af dit døde eller sløve batteri og din strømindgang i alle vores butikker, som ligger i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Kontakt

  Som både et walk-in værksted, men også et værksted, hvor du kan booke tid til reparation online, står vi altid klar i butikkerne til at kære os om dit problem, når uheldet er ude. Du finder os på Sjælland i byerne HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.