Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S21 Ultra og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S21 Ultra
ReparationPris
Skærmskift, Original2.695,-
Batteri695,-
Bagcover, original795,-
Ladestik695,-
Mikrofon695,-
Kamera (for)995,-
Kamera (bag)1.395,-
Ørehøjtaler695,-
Højtaler695,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  Billig kvalitetsreparation af Samsung Galaxy S21 Ultra

  Samsung Galaxy S21 Ultra blev modtaget godt af anmelderne og det nemt at forstå hvorfor. Modellen har bl.a. Samsungs hidtil bedste skærmbillede, med klare farver, en høj opløsning på 3200 x 1040 pixels, 120 Hz Refresh Rate og Eye Friendly lysstyring. Men har du været uheldig og tabt din S21 Ultra, kan skærmen tage skade, og så begrænser det nydelsen. Tab og slag kan også medvirke til at batteri, kamera, højtalere, mikrofon eller andet ikke virker som det bør. Heldigvis kan vi hos FixPhone skifte det for dig. Vi bruger reservedele af original kvalitet og giver dig 2 års reparationsgaranti.

  Er Galaxy S21 Ultra skærmen smadret eller gået i sort?

  Hvis du kan du lide at streame, afspille videoer og lignende, så er denne model superfed. Du får Samsungs hidtil bedste skærmbillede med klare farver, en høj opløsning på 3200 x 1040 pixels, 120 Hz Refresh Rate og Eye Friendly lysstyring. Den lynhurtige opdateringsfrekvens giver dig et superskarpt skærmbillede, når du navigerer rundt, streamer, spiller eller andet. Alt det er desværre ikke noget du får gavn af, hvis din skærm er blevet smadret, har fået flænger, ødelagte pixels eller er gået i sort. Du behøver dog ikke frygte, for hos FixPhone repareres eller udskiftes den ødelagte skærm til en ny – og det tager typisk under en time. Det kræver ikke forudgående aftale at få skiftet skærmen, så kig forbi en af FixPhones butikker i dag.

  Et af markedets bedste kameraer– hvis det fungerer!

  Du får en samling af markedets bedste specifikationer og features på Samsung Galaxy S21 Ultra 5G’s kameraer. Det gælder både for hovedkameraet og selfiekameraet. Du kan optage i 8K eller tage billeder i 8K, med alle telefonens 4 linser. De har følgende specifikationer; 108 + 12 + 12 + 10 megapixel. Hvis du fx har tabt din Galaxy S21 Ultra eller den har fået et slag, kan det påvirke kameraet, som blandt andet kan være mere udsat for fugt og snavs. Skulle kameraet fungere dårligt eller være ødelagt, kan du nemt finde hjælp. Hos FixPhone reparerer og udskifter vi dagligt S21 Ultra kameraer, og det er noget vi typisk har på lager. Derfor klarer vi det oftest på under 1 time.

  Fremragende batterilevetid hvis det er nyt og ubeskadiget

  Med et batteri med hele 5000 mAh, holder denne smartphone længe på strømmen. Det store batteri og den strømbesparende software på Galaxy S21 Ultra 5G betyder, at du har strøm på telefonen i over 24 timer. Dertil har telefonens batteri hurtigopladningsteknologi, så du hurtigt får den op at køre igen, når den er løbet tør. Oplever du at din S21 Ultra hurtigt bruger strømmen eller andre problemer med batteriet, kan vi hurtigt skifte det til et nyt. Et batteriskifte klares ofte lige så hurtigt som det tager at drikke en kop kaffe eller te.

  Find os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Du kan både booke tid online eller blot komme ned forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge til walk-in service (her-og-nu reparation) i åbningstiderne. Vi kan også kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook.