iPhone reparation helsingor

iPhone reparation Helsingør - Danmarks bedst bedømte mobilreparation & macbook / PC service!

I hjertet af Helsingør finder du FixPhone Helsingør. Her har vi speciale i iPhone reparation, ipad reparation, macbook reparation og android reparationer. Vores glade serviceorienteret medarbejdere er i butikken seks dage i ugen for at kunne hjælpe når det er mest belejligt for dig. Ved butikken er der gode parkeringsmuligheder så det er nemt og bekvemt for dig hvis du kommer fra Hillerød, Lyngby, Roskilde, Espergærde eller Hornbæk. Butikken ligger centralt i gågaden og tæt ved Helsingør Bycenter og mulighederne for offentlig transport hertil er ligeså gode.

Vores butik har i flere år haft fornøjelsen af at hjælpe adskillige personer og virksomheder med kvalitets iPhone reparation og service. Mange kunder kommer glade igen hvis de senere skulle have en udfordring, og det tager vi som et tegn på, at vi gør vores arbejde til stor tilfredshed for vores kunder, og til en pris der er billig og fair. Vi har dit behov i fokus og vores mål er altid at vejlede dig på bedste vis. Vi er stolte og taknemmelige for vores kunders mange gode anmeldelser, som du kan se her på Trustpilot.

Hurtig service

Vi klarer 95 % af alle reparationer inden for 60 min. Og det er uden tidsbestilling vel og mærke. Så du kan altid komme ind fra gaden uden tidsbestilling. Vi anbefaler dog, at man booker en tid . På den måde sikrer man sig den hurtigste reparationstid. Mens du venter kan du enten få vejledning af vores dygtige og kompetente personale eller du kan gå på en af cafeerne i bymidten, slentre en tur ved vandet eller ordne ærinder – Din iPhone reparation i Helsingør går som regel stærkt for din bekvemmeligheds skyld da mange i dag har en travl hverdag. Vi ønsker derfor at noget som din tablet eller iPhone skal virke upåklageligt og hvis den ikke gør – så kan vi reparere det hurtigt så du kan bruge din tid på mere værdifulde ting. Kort sagt – FixPhone Helsingør er stedet, hvis du har brug for en iPhone reparation i Helsingør.

FixPhone Helsingør

Stengade 34
3000 Helsingør

Hurtig reparation af din smartphone – Helsingør

Hos FixPhone i Helsingør sidder de dygtige teknikere hver dag og gør deres bedste for at du ikke skal undvære din smartphone eller tabel mere end højst nødvendigt. En typisk reparation tager mellem 20-60 minutter afhængigt af hvilken skade du har, og vi har både walk-in service så du let kan komme ind forbi når du er i nærheden eller et booking system så du kan forudbestille tid når det passer dig. Mens du venter på at vi fixer din telefon giver vi gerne en kop kaffe mens du slapper af i stolene med et blad, vi kan også orientere dig om de muligheder du har for at forebygge en skade senere. Vi har mange forskellige tilbehør til enhver type og det er uanset hvilket mærke du foretrækker. Oftest anbefaler vi eksempelvis et panserglas efter din iPhone reparation, og som ekstra service monterer vi naturligvis dette for dig uden beregning.

Hvad der typisk udskiftes ved en mobil reparation

Den hyppigste skade vi ser er typisk glasskader på iPhone skærm, derfor vil det som udgangspunkt være en strålende ide med panserglas for de fleste, da dette trods alt er en lille investering mod at få skiftet hele skærmen – er skaden dog sket skifter vi denne hurtigt, billigt og kun med kvalitetssikret reservedele. Vi ser rigtig ofte at tablets eller telefoner har været efterladt udenfor i en periode, og ved gentagende gange, ødelægges batteriet af for høje eller lave temperature, vi skifter hurtigt og effektivt dit batteri. Vi tilbyder alle typer af reparationer på både iPhone, OnePlus, Samsung, HTC etc. Dette er både gældende for smartphones og tablets – så har du en udfordring, om det er med ovenstående eller en helt tredje ting så kig ind forbi eller giv os et ring og hør hvad vi kan gøre for dig.
macbook reparation hillerød
Diverse smartphones

Stolte kvalitetsbevidste medarbejdere

Det er bestemt ikke for sjovt, at vi kan være stolte af vores titel som Danmarks bedst bedømte værksted – vi går meget op i at vores kunder føler sig trygge, at vores service og reparation er god – og naturligvis til en fornuftig pris. Du fleste reparationer får du 2 års garanti på netop så du kan føle dig tryg ved at lade os reparer den – oveni det er vores teknikkere alle certificeret.
Kom ind forbi FixPhone i Helsingør, vi står altid klar til at hjælpe eller vejlede dig i enten software udfordringer eller mere hardware bestemte skader. Du finder også øvrigt tilbehør i vores butik så uanset dit behov og præfererede mærke har vi hvad du skal bruge.