iPad 6 – 9,7″ (2018)

Har du ødelagt din iPad 6 – 9,7″ (2018) og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

 

iPad - 2018 Edition
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet595,-
LCD, Original Kvalitet795,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri595,-
Ladestik895,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)495,-
Højtaler495,-
Homeknap495,-
Tænd/sluk-knap495,-
Lydløs-knap495,-
Volume-knap495,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  iPad 2018 reparation

  Mange ved ikke at der er kommet en nyere version af iPad 2018, og forveksler den ofte med iPad 2017 modellen. Der er dog nogle forskelle blandt de to modeller, der gør at denne skulle samarbejde med Apple pencil, have bedre processer, bedre front kamera, og den indbyggede software er en generation nyere og dermed også mere udviklet. Skulle du være så uheldig at der er sket en skade på din nye iPad, så er vi hos Fixphone eksperter og certificeret indenfor reparation af iPads og Apple produkter. Du kan derfor med ro i maven overlade din reparation til os. Vi varetager alle opgaver med stor omhu og professionalisme. Vi er blandt Danmarks bedste iPad reparatører, og det kan vi takke vores dygtige medarbejdere og teknikere for (Trustpilot). Du kan her på siden reservere tid til din reparation, samt se priser og estimeret tid for den enkelte reparation. Hvis du er i tvivl om hvilken version af den nye iPad du har, er du altid velkommen til at kontakte vores personale, som kan vejlede dig heri.

  Bedre frontkamera – men ikke hvis det er blevet ødelagt

  Når kvaliteten i frontkameraet har udviklet sig i den grad det har, og dermed er blevet et rigtig godt ét af slagsen, er det ærgerligt hvis det ikke virker efter hensigten. Vi har derfor altid kameraet i den korrekte kvalitet på lager, således at du igen kan nyde at tage billeder og videoer med din iPad. Den nye processer i iPad 2018 gør også at det hele foregår hurtigt og effektivt, når du selv skal tage billeder og redigere disse, uanset om det er i forbindelse med fritid eller arbejde. Kameraet betyder meget i dag, fordi vi alle bruger vores iPhones og iPads i højere grad, så oplever du et ødelagt kamera, kan vi hos Fixphone nemt og effektivt skifte dette for dig.

  Software og processer forbedring

  På den nye iPad 2018 er både software og processor af nyeste version, og en af de bedste der findes blandt alle iPad modeller. Vi mener derfor, at dette er værd at sætte pris på og investere i. Den hurtige processor og forbedret software gør hele oplevelsen med din iPad bedre, og vores eksperter kan nemt skifte og reparerer dette på din iPad 2018, hvis du oplever udfordringer. 

  Apple pencil og skærmbrud

  Når teknologien har udviklet sig så hurtigt som den har, er det ærgerligt, hvis du ikke kan udnytte din iPad 2018 9.7” til fulde, fordi du har fået stød, skader eller skærmen er i stykker. Dette vil medføre, ikke blot en fare for at du skærer dig på det brudte glas, men også at hardwaren går i stykker, og du ikke vil kunne udnytte alle features som Apple pencil eksempelvis. Vi skifter glasset til den bedste kvalitet, så du ikke oplever udfordringer efter du får skiftet dette, med at bruge nogle af de gode features som denne iPad er i stand til.

  Find os

  Vores værksteder er placeret i vores butikker. Vi har nu udvidet og har både butik i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål, komme ind i butik for vejledning eller ringe, maile eller skrive til os på Facebook. Du kan også for din egen vindings skyld reservere din tid online, på den måde springer du køen over i butikken og kan selv bestemme, hvornår du lægger vejen forbi.