Kategori: iPad reparation

iPad reparation

Vi har stor erfaring med reparation af iPad (Mini, Air, Pro, 2, 3 og 4 m.fl). Alle modeller har vi erfaring med, og da de var nye på markedet, anmeldte vi dem til glæde for fremtidige ejere. Vores butikker findes i Helsingør, Hillerød eller Roskilde, og hver butik har eget værksted. Vi er et walk-in værksted, og det betyder du altid kan hente din iPad, så tager vi den til reparation med det samme. Oftest kan reparationen klares på under 60 min.

Vi laver alle typer af reparationer, som eksempelvis:

iPad Skærm

Hvis du har fået smadret skærmen på din iPad, den har fået en flænge eller på anden måde er blevet beskadiget.

Batteriskifte

Hvis batteriet ikke virker, eller din enhed hurtigt løber tør for strøm skifter vi hurtigt batteriet til et nyt mm.

Taster og knapper

Hvis eksempelvis din Airs lyd-knapper, homeknap eller tastatur mm. ikke fungerer, kan vi hurtigt reparerer det for dig.

Højtaler og mikrofon

Hvis din tablet har dårlig eller ingen lyd, eller hvis andre ikke kan høre dig, eller hører dig dårligt pga. lav lyd, når fx spiller med venner.

I takt med feedback og efterspørgsel fra kunder, har de nyere modeller typisk fået forbedret batteritid, mere holdfør skærmglas og generelle andre forbedringer. Det betyder desværre ikke, at der ikke sker uheld. Det er netop her, vi kommer ind i billedet med billige reparationer og udskiftning af komponenter. Vi får flere af komponenterne direkte fra producenten, og vi bestiller stort ind, så vi få favorable priser. Det afspejler sig i din endelige lave reparationspris.

Se vores kunders mange gode anmeldelser her på Trustpilot.