iPad reparation

Vi har mange års erfaring med reparation af iPad (Mini, Air, Pro, 10.2 m.fl). Alle modeller har vi erfaring med, og da de var nye på markedet, anmeldte vi dem til glæde for fremtidige ejere. Vores butikker findes i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, og hver butik har eget værksted. Vi er et walk-in værksted, og det betyder du altid kan hente din iPad, så tager vi den til reparation med det samme. Oftest kan reparationen klares på under 2 timer.

Vælg hvilken enhed der skal repareres

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Kategori: iPad reparation

Vi laver alle typer af reparationer, som eksempelvis:

iPad Skærmskift

Hvis du har fået smadret skærmen på din iPad, den har fået en flænge eller på anden måde er blevet beskadiget, skal du hurtigst muligt have udført et iPad skærmskift. Dette er for at undgå støv, fugt og snavs i enheden. Venter du for lang tid med skift af skærm, kan du desværre opleve, at snavs sætter sig på LCD-skærmen under glasset. Når først snavs sætter sig på dit display under iPad glasset, kan det næsten ikke fjernes igen. Vi gør selvfølgelig vores bedste ved reparation af skærmen. Men oftest er det tæt på umuligt, at få LCD-display 100 % rent igen. Det nedsætter selvsagt den gode oplevelse ved brug af din iPad, hvis du skal leve med plamager på skærmen.

iPad batteriskifte

Hvis batteriet ikke virker, eller din enhed hurtigt løber tør for strøm, kan vi selvfølgelig udskifte dit batteri til et nyt. På den måde kan du altså hurtigt forlænge levetiden på din iPad. Et batteri er en slid-del, som mister sin kapacitet med tiden. Altså kan batteriet indeholde mindre og mindre strøm. Ved skift af iPad batteri, får du altså den oprindelige fulde kapacitet igen i et nyt batteri. Det er en relativt lille udgift for at forlænge levetiden på din iPad sammenlignet med udgiften til en helt ny iPad. Vi udfører oftest et iPad batteriskifte til mellem 500 og 1000 kroner afhængig af model.

iPad knapper: volume-, lydløs- & powerknap

Hvis eksempelvis din iPad Air’s lyd-knapper, homeknap eller powerknap ikke fungerer, kan vi reparerer den for dig. Din iPad er født med knapper for at gøre betjeningen af den lettere. Samtlige fysiske knapper kan erstattes af “assistive-touch”, som er en virtuel knap på din iPad, der kan aktiveres ved defekte knapper. Men det er nu bare lidt federe, når de fysiske knapper på din iPad virker perfekt.

iPad Højtaler og mikrofon

Din iPad er altid udstyret med et par højtaler. De er som oftest placeret i bunden af din tablet på hver side af ladeindgangen. Hvis du oplever at din iPad mister evnen til at afspille lyd, kan de meget vel være defekte. I så fald skal du altså have udskiftet “højtaler” på din iPad.

Derudover er der et par mikrofoner i din iPad. Den ene mikrofon optager lyd, når du optager video. Den anden mikrofon aktiveres ved facetime-opkald (eller skype, Zoom, teams etc.). Hvis du har problemer med at modtageren ikke kan høre dig, skal du altså have udskiftet din iPad “mikrofon”.

Hvor lang tid tager en iPad reparation?

Faktisk tager en iPad generelt længere tid at udføre skærmskift på end eksempelvis iPhone eller Samsung mobiler. Det korte svar er, at en iPad reparation typisk tager 1-2 timer. Batteriskift klares ofte på omkring 1 time og skærmskift kan tage op til 2 timer. Men der er selvfølgelig en forklaring på den generelt længere reparationstid.

Det skyldes at en iPad er tapet sammen med en meget kraftig dobbeltklæbende tape. Så inden en reparation kan startes, skal enheden opvarmes til ca 70-75 grader (for at bløde limen op), hvilket tager ca 10 min. Derefter skal det ødelagte skærmglas meget nænsomt fjernes. Som man nok kan forestille sig, kommer skærmen ikke af i ét stykke. Så det er noget med en masse glas der flyver lidt i alle retninger ved afmontering. Man skal både passe på sine fingre og øjne. Derudover skal man passe på det indvendige af enheden. Når man så er kommer af med alt det gamle glas, skal den nye skærm forsigtigt monteres, hvorefter enheden skal have lidt varme og derefter sættes i pres, så skærmen fæstnes optimalt.

Kan jeg sende min iPad til reparation hos jer?

Vi er indtil videre kun tilstede på Sjælland. Men vi har flere og flere kunder, der ønsker at benytte os, som er bosat langt fra vores butikker. Vi får faktisk en del henvendelser om iPad reparation fra både Bornholm. Vi modtager også en del henvendelser fra andre øer og store dele af Jylland og Fyn.

Vi har derfor, som noget helt nyt, besluttet at tilbyde alle kunder fri fragt ved reparation af iPad hos FixPhone. Du skal blot vælge “fragtlabel” ved valg af butik, når du udfylder vores bookingformular. Så vil vi sende dig en gratis fragtlabel, så du kan sende din iPad til reparation hos os. Vi reparerer din iPad og sender den tilbage til dig, samme dag som vi modtager enheden. Det bliver altså ikke lettere eller mere bekvemt for dig.

Vi glæder os til at se dig og din iPad. Enten i en af vores butikker eller som mail-in.

Er du fortsat i tvivl om hvorvidt FixPhone er det rette valg for din iPad reparation? Vi åbnede vores første afdeling i 2013. Siden da har vi fået en masse positive tilkendegivelser fra vores kunder. Læs de mange gode anmeldelser  på Trustpilot. Eller tjek vores Google reviews lige her.