iPhone-reparation-Roskilde

iPhone reparation Roskilde - Danmarks bedst bedømte mobil og PC / MacBook reparationer

Hos FixPhone i Roskilde står vores venlige, professionelle og dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med din iPhone reparation, iPad reparation, Samsung, Huawei, Nokia, Motorola, OnePlus eller anden enhed er i stykker. Vores butik ligger centralt og tæt ved stationen, så kommer du med tog fra Holbæk, Frederikssund, Ringsted eller Tølløse er der kort vej til hjælpen.

Butikken i Roskilde ligger nemlig lige ved Hestetovet midt på gågaden så det er nemt at komme til med offentlig transport. Fra mandag-lørdag står vi klar til at yde førstehjælp til din iPhone reparation i Roskilde og alle andre smartphones. Selvom navnet er FixPhone,  er vi også eksperter i computer og Macbook reparation i Roskilde. Vi klarer almindeligvis en simpel iPhone reparation indenfor 30-60 minutter.

Tilfredse kunder

Vi har mange glade og tilfredse stamkunder og virksomheder, der alle er glade for den gode service og kvalitet vi leverer. Om du kommer ind til iPhone reparation i Roskilde eller Macbook reparation i Roskilde, er vi klar – altid til en fair og billig pris. Vi er stolte af at være Danmarks bedst bedømte reparationsværksted. Vi gør vores bedste for, at leve op til denne titel. Det betyder, at alle vores teknikere har flere års erfaring indenfor branchen – og de er dygtige, for vi træner dem løbende. Vi gør vores bedste for, at du kan føle dig tryg ved at få din mobil repareret hos os. Derfor tilbyder vi som udgangspunkt 2 års garanti på alle reparationer. Vi er stolte og taknemmelige for vores kunders mange gode anmeldelser, som du kan se her på Trustpilot.

Hurtig-reparations-service

Lynhurtig reparationstid

Vi klarer 90 % af alle reparationer inden for 60 min. Med vores walk-in service behøver du ikke forudgående aftale. Mobil & iPhone reparation Roskilde på kort tid.

Garanti-reparation

2 års reparationsgaranti

Hos FixPhone Roskilde er du altid i gode hænder, og du får 2 års reparationsgaranti på alt udført arbejde.

certificering-erfaring-med-mobilreparation

Certificering & erfaring

Vores teknikere er certificerede og har i gennemsnit mere end 10 års erfaring. Derfor får du kompetent rådgivning, håndtering og reparation af din enhed.

Alle-mobilbrands

Reparation af alle mærker

Vi reparerer alt fra Apples iPhones, iPads og Macs til mobiler, tablets, computere inkl. udstyr fra Samsung, Lenovo, Acer og alle andre mærker.

Transportmuligheder-reparatør

Gode transportmuligheder

FixPhone Roskilde ligger centralt i gågaden, Algade. Mulighederne for offentlig transport er derfor gode, og der er masser parkeringsmuligheder.

Kundeservice

DK's bedst bedømte værksted

Vores dygtige teknikere og servicemindede kundeservice går altid en ekstra meter for, at du får en god oplevelse. Her kan du se vores TrustPilot.

Søger du iPhone reparation i Roskilde fra nabo-byerne?

Butikken ligger 5 minutters gang fra Roskilde Station. Derudover kun 10 minutters gang fra RO’s Torv. Der er mange fine parker at gå en tur i og gode cafeer i nærheden. Så du kan snildt finde på noget lækkert, mens du venter. Roskilde er en hyggelig by. Vi kan derfor nemt anbefale dig steder at se eller steder at besøge, mens vi udfører din iPhone reparation Roskilde. En typisk iPhone reparation eller tablet reparation tager os dog typisk mindre end 1 time. Så du kan vente i vores behagelige stole med en kop gratis kaffe, hvis du foretrækker det i stedet. Samtidig få en snak med en af vores medarbejdere om hvordan du bedst muligt beskytter din mobil fremadrettet. Vi anbefaler eksempelvis altid et beskyttelseslgas, og dette monterer vi gratis som en ekstra service. Så hvis du søger en en iPhone reparation i Roskilde, er du landet hos iPhone eksperten.

FixPhone Roskilde

Algade 46
4000 Roskilde

Telefon: 70345603
E-mail: info@fixphone.dk

iPhone Reparation Roskilde - Hurtigt og effektivt

Vi ved hvor meget ens telefon betyder i dag og hvor nyttig den er at have i hverdagen, derfor tager vores reparationer typisk kun mellem 20-60 minutter, så du hurtigt har din iPhone tilbage i egne hænder så god som ny. Butikken har supergode parkeringsmuligheder så kommer du fra eksempelvis Holbæk eller Frederikssund er det nemt og bekvemt, hvis du hurtigt ønsker at droppe ind forbi og få din iPhone reparation klaret. Hovedreglen er selvfølgelig, at en simpel iPhone reparation klares hurtigere end en avanceret iPhone reparation. Skift af iPhone skærm eller nyt iPhone batteri, er relativt simple operationer. Så de klares ofte på omkring 30 minutter. Hvis man skal længere end i sin iPhone for at få en reparation af fx trådløs opladningsmodul eller wifi antenne, skal man undvære sin iPhone i omkring 1-2 timer under reparation. Men én ting er sikkert – vi er slet ikke i tvivl om, at du ikke finder en bedre partner end os, hvis du søger en iPhone reparation i Roskilde.

iPhone-reparation-Roskilde (1) (1)
alle-mobilreparationer

Reparationer af OnePlus, Samsung, Huawei, Sony, Nokia, Motorola m.fl.

Vi klare alle typer af reparationer på alle iPhone og iPad modeller, herunder skærmskift, hvis du har tabt den. Er den røget en tur i vandet eller en ødelagt fugtcensor hvilket ofte ses hvis du tit har din telefon med på badeværelset imens du bader. Dette er blot eksempler på de typiske skader vi ser hos os i Roskilde. Har du andre skader, kan vi altid klare reparation af disse. Vi tilbyder service på alle typer tablets og telefoner, herunder også mærker som eksempelvis Sony, OnePlus, Huawei, iPhone & Samsung. Altid med de bedste reservedele, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten af din reparation. Desuden har vi alle typer af tilbehør uanset hvilken enhed eller mærke du søger til.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vejledning eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale.