Sony Xperia 1 reparation

Har du fået ødelagt din Sony Xperia 1 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? Hos FixPhone kan vi både klare skærmskift, nyt batteri og/eller reparation af enhedens indre komponenter.

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Sony Xperia 1 reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Sony Xperia 1 reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.399,-
Batteri599,-
Bagcover, original499,-
Ladestik499,-
Ørehøjtaler499,-
Højtaler499,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia 1 reparation i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Sony formår kontinuerligt at imponere os, med deres mange lanceringer gennem tiden. Blandt forbrugerne, kan vi konstatere, at I også er vilde med Sonys smartphones. Sony Xperia 1 er lever op til begejstringen. Når du er landet på denne side, tyder det dog på at din Sony Xperia 1 ikke fungerer optimalt. Har du brug hjælp eller en reparation af din Sony Xperia 1, er vi hos FixPhone specialiserede I Sony. Som Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksted, kan vi sikre dig et solidt arbejde. Se fx hvad andre kunder synes om vores arbejde her på Trustpilot.

  Har din Sony Xperia 1 brug for en ny skærm?

  Skærmen er ofte den del af mobilen, som det går hårdest ud over ved tab eller slag. Hos FixPhone har vi valgt at lagerføre de mest gængse reservedele til Sony mobilerne, hvilket betyder, at vi modsat mange andre værksteder oftest kan skifte din skærm samme dag, som du kigger ind. Du finder os på Stengaden i Helsingør, Slotsgaden i HillerødAlgade i Roskilde eller Torvet i Køge. Så skulle du stå med en smadret skærm efter et uheld, er der gode forudsætninger for, at vi selv uden forudgående aftale kan klare en mobilreparation indenfor samme dag. Det kan i få tilfælde ske, at vi ikke har en given skærm på lager, men i så fald kan vi bestille din Sony Xperia 1 skærm hjem fra dag-til-dag.

  Har din Sony Xperia 1 brug for et nyt batteri?

  Hos FixPhone kan vi naturligvis hurtigt hjælpe dig med at skifte batteriet på din Sony Xperia 1. Når din mobil får et nyt batteri, kan den som udgangspunkt holde på strømmen, som den gjorde, da den var ny. Et batteris strømkapacitet kan forringes markant med tiden. Da det er en sliddel, er det normalt at det skal skiftes efter 2-4 års brug. Tøv endelig ikke med at komme forbi FixPhone til et batteriskifte, eller at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit batteri eller andet vedrørende din enhed.

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.