Huawei P Smart Pro reparation

Har du ødelagt din Huawei P Smart Pro og brug for hurtig reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei-P-Smart-Pro-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet695,-
Batteri395,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi345,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)595,-
Kamera-glas295,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Huawei P Smart Pro reparation

  Huawei P Smart Pro er blot en af mange fede smartphones fra Huawei. Med telefonens flotte design og gode kamera, er det ikke så svært at forstår, hvorfor Huawei leverer vellidte smartphones til verden.

  Ligesom fx Apples og Samsungs smartphones, er Huawei mobiler heller ikke immune overfor skader. Det er altid fornuftigt at beskytte din Huawei P Smart Pro imod skader med et panserglas og et cover. Skulle du være så uheldig, at skærmen på din Huawei P Smart Pro er smadret, batteriet hurtigt løber tør for strøm og ikke længere vil oplade eller noget helt tredje, står vi glædeligt klar til at servicere dig i en af vores butikker. Vi er eksperter i reparation af dine elektroniske enheder, såsom smartphones, tablets og smartwatches mm. Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet for netop at sikre os at du kan genfinde din glæde, når bruger din reparerede enhed.

  Vi gør en dyd ud af hver eneste reparation hos FixPhone og her kan du se vores kunders anmeldelser.

  Med 98% femstjernede anmeldelse, er vi beærede over, at vores bestræbelse for at yde vores kunder den bedste service er værdsat.

  Billig udskiftning af din Huawei P Smart Pro skærm

  Udskiftning af skærme er en hyppig reparation, som foretages nede hos os i FixPhone butikkerne. Forsigtighed, panserglas og covers er ikke altid tilstrækkeligt nok til at undgå skader på din Huawei P Smart Pro, også når det gælder at få smadret skærmen. Det skyldes oftest tilfældigheder, som forårsager at man taber sin Huawei og skærmen smadrer, eller man får flænger og ridser i den. Også selvom du har et panserglas og et cover på. Når uheldet er ude, forstår vi i FixPhone, hvor frustrerende det kan være at have en midlertidig ubrugelig eller mindre funktionsdygtig mobil. Derfor har vi fokus på at gøre det let for dig som kunde, når du står tilbage med en flækket skærm.

  En reparation og udskiftning af din Huawei P Smart Pro skærm tager oftest under 60 minutter. Du skal være velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Du finder os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Kamera reparation på Huawei P Smart Pro

  De fleste af os bruger vores smartphones kamera til at fange pludselig smukke, sjove eller unikke øjeblikke på video eller billede, som fx af børnene, fyrværkeriet eller noget helt tredje. Derfor er det også vigtigt, at kameraet fungerer for de fleste af os. Om din kameralinse er gået i stykker, er ødelagt/smadret pga. et fald eller slag, står vores dygtige teknikere i FixPhone butikkerne til at udskifte dit kamera.

  Problemer med lyden – højtaler og mikrofon

  Det kan være frustrerende med en dårlig mikrofon og personen på den anden side af røret, der konstant siger ”hvad” og ”jeg kan ikke høre dig” mm. Vi forstår også godt, at det kan være rigtigt irriterende, hvis din højtaler skraller og larmer, pga. den har taget skade eller er ødelagt.

  Det behøver ikke være så frustrerende og irriterende, at have en ødelagt højtaler eller mikrofon, da vi oftest har dine reservedele på lager. Vi kan derfor oftest klare en udskiftning af din højtaler eller mikrofon på under 60 minutter, godt, hurtigt, billigt og professionelt.

  Kontakt os

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp, vejledning eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.