Samsung Galaxy S21 Plus reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S21 Plus og brug for hurtig reparation eller udskiftning af fx en skærm eller et batteri? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung-galaxy-s21-plus-5g-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.995,-
Batteri595,-
Bagcover, original695,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)895,-
Kamera (bag)1.395,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S21 Plus 5G

  Med Samsungs mange smartphone-modeller, som både er elegante og ret så funktionelle vinder de mange brugere bl.a. med deres stilrene model, Samsung Galaxy S21 Plus 5G. Er du en af de heldige ejere af denne smartphone, men alligevel har været så uheldig at have udsat den for et uheld eller en skade, så hjælper vi dig med at få det repareret og fikset.

  Uanset om det er en højtaler, mikrofon, batteri, ladeport eller kamera, som er gået i stykker, så kan vi stort set altid hjælpe dig. Vores erfarne og dygtige teknikere står klar i FixPhone butikkerne og kan hjælpe dig godt videre på så kort tid, at det blot føles som en kaffepause. En reparation på din mobil tager nemlig oftest under 60 minutter.

  Samsung Galaxy S21 Plus 5G skærmskifte

  Med et flot billede pga. af den høje skærmopløsning og smarte software fra Samsung, så ville der ærgerligt, hvis du ikke skulle få den fulde nydelse af billedet, fordi du har smadret din skærm og der er ridser/revner i den.  Det er ikke blot altid en skønhedsfejl, men også en skade, som kan fører til andre skader, såsom vandskader og fugtskader på hardware og software. Derfor bør du altid opsøge din nærmest reparatør eller en af FixPhone butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Et skærmskifte på din Galaxy S21 Plus kan oftest klares på under 60 minutter.

  Ødelagt kamera

  Med mange kameralinser pga. et kompliceret unikt multikamera system med mange megapixels og forskellige breddevinkler, har Samsung Galaxy S21 Plus telefonen et virkelig lækkert kamera. Dog ved vi at uheldet kan være ude når som helst, og derfor har vi oftest reservedele på lager. Har du ødelagt en eller flere af kameralinserne, så kan vi oftest klare din reparation på under 60 minutter.

  Batteriskifte på Galaxy S21 Plus

  Har dit batteri brug for en kærlig hånd og en reparation, fordi du har slidt batteriet op eller det er gået dødt, så kan vi hjælpe dig med at få det klaret, hurtigt, let og professionelt i en af vores butikker.

  Vores dygtige og erfarne teknikere har styr på din reparation og bruger kun reservedele af højest kvalitet.

  Et batteriskifte på din Galaxy S21+ kan oftest klares på under 60 minutter her hos FixPhone.

  Andre mobilreparationer

  Har du nogle andre reparationer, som du ønsker at få lavet, som fx på dine ødelagte højtalere, mikrofon, mikrochipindgang, ladeport eller noget helt andet, så foretager vi til dagligt mange forskellige reparationer her hos FixPhone.

  Har du derfor en forespørgsel eller kan du ikke finde din reparation på vores, skal du altid være velkommen til at kontakte os for at høre os nærmere ad.

  Kontakt os

  Som både et walk-in og online booking værksted, kan du komme ned i butikken uden- eller med forudgående aftale. Du kan booke en tid online på vores hjemmeside eller kontakte os på tlf. 70345603mail eller på Facebook.