Samsung Galaxy S22 Ultra reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S22 Ultra og brug for en hurtig reparation? Det kunne være skærmskift, nyt batteri eller bagside? Lad FixPhone hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Samsung Galaxy S22 Ultra reparation. For at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål vedr. din kommende Galaxy S22 Ultra reparation, er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S22 Ultra reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.795,-
Batteri795,-
Bagcover, original795,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)1.195,-
Højtaler595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S22 Ultra reparation i høj kvalitet

  Samsung er blandt de mest populære brands på det danske smartphone-marked. Samsung Galaxy S22 Ultra er endnu en årsag til, at populariteten forsætter. Det er ganske enkelt en fremragende smartphone. Hvis den altså virker optimalt og ikke er beskadiget. Når du læser med her på siden, tyder alt på, at din Galaxy S22 Ultra har brug for en reparation. Hos FixPhone kan vi hjælpe dig med udskiftning af skærm, batteri, kamera og meget mere, og vi garantere en solid mobilreparation. Det bakker vi op med 2 års reparationsgaranti på alle udførte reparationer.

  En ny og original Samsung Galaxy S22 Ultra skærm

  Da anmelderne vurderede brugervenligheden, hastigheden i brugerfladen og den overordnede skærm, blev det for mange anmelderes tilfælde til topkarakterer. Hvis din Samsung Galaxy S22 Ultra derfor skal have ny skærm, er det afgørende, at den skiftes til en skærm af samme høje kvalitet. Dermed beholder du samme gode oplevelse, når du benytter din telefon, hvad end du surfer nettet, streamer film og serier eller gamer. Netop kvaliteten, vores omhyggelige arbejde og fair priser har gjort os til et af Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksteder på Trustpilot. Du kan bestille tid i bookingsystemet ovenfor eller komme forbi en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Har din Samsung Galaxy S22 Ultra brug for et nyt batteri?

  Batteriet er en sliddel, og det er derfor helt naturligt at mister strømkapacitet over tid. Normalt vil der gå 2-4 år fra telefonen er ny, til batteriet skal skiftes første gang. Bruger du telefonen meget mere end gennemsnittet, så vil batteriet formentlig skulle udskiftes tidligere. Hos FixPhone har vi oftest nye Samsung Galaxy S22 Ultra batterier på lager. Derfor kan du kigge forbi butikken nær dig og få skiftet batteriet til et nyt på kort tid og være videre igen på under 60 min.

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge