Macbook Pro 13” (2013-2015)

MacBook Pro 13″ (2012-2015) A1502 reparation – hurtigt, billigt og med originale reservedele. 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Macbook pro retina reparation
ReparationPris
Skærm3.495,-
Batteri995,-
Tastatur1.495,-
TrackPad1.195,-
Ladeindgang (MagSafe port)995,-
Blæser795,-
Højtaler795,-
Ny MagSafe Oplader545,-
128 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)995,-
256 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.495,-
512 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.995,-
Væskeskade-rens495,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)295,-

Bestil tid

  MacBook Pro Retina 13″ (2012-2015) reparation

  Alle vores teknikere certificerede og har repareret utallige MacBooks, og derfor har vi stor erfaring med dette, hvilket sikrer dig den bedste reparation. Vi er meget stolte af vores kunders anmeldelser af os, som du kan se på Trustpilot.

  Vi bruger originale reservedele til din MacBook, og du får 2 års garanti på alle reparationer. Vi reparerer hurtigt og billigt, og vi bestræber os på at klare reparationen på under 60 min., uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, højtaler, batteri, tastatur, blæser eller reparation efter vandskade eller af en softwarefejl.

  Et batteriskifte kan løse hurtigt strømafladning

  Hvis din MacBook Pro Retina 13” hurtigt løber tør for strøm, skal du formentligt have skiftet batteriet. Vi kan udskifte batteriet hurtigt, da vi har disse på lager. Vi har gode leverandøraftaler og køber stort ind, hvilket betyder at vi kan skifte dit batteri meget billigt. Et batteriskifte på din Mac vil få den til at holde på strømmen, som den gjorde som ny. Du kan komme forbi en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så skifter vi batteriet. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

  Knust glas og ødelagt skærm

  Er skærmen smadret, har fået en flænge, eller viser den bare sort på din MacBook, kan vi skifte skærmen for dig, hvorefter din Mac er så god som ny. Er den flækket eller knust er et skærmskifte løsningen. Nogen oplever i stedet regelmæssigt sort skærm, blinkende skærm eller skærmen slet ikke tænder. Her kan der være tale om en softwarefejl eller løs forbindelse, hvilket opdages ved at foretage en fejlfinding.

  Væskeskade

  Væskeskader er meget almindelige, og vi ser ofte kunder komme med Mac’s de tror er fortabte, men det viser sig ofte at de kan reddes. Har du tabt væske på din Mac og oplever problemer derefter, kigger vi meget gerne på den, og det er ofte en billig reparation.

   

  Kontakt os

  Hvis du vil i kontakt med os, står vi klar på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du er altid velkommen, til at besøge os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.