Huawei P20 reparation

Har du ødelagt din Huawei P20 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei P20
ReparationPris
Skærmskift, Original1.395,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet995,-
Batteri495,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)995,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  FixPhone reparerer din Huawei P20

  Hvis din Huawei P20 er i stykker, og trænger til førstehjælp, står vi hos FixPhone klar til at hjælpe dig. Det kan være alt fra at din skærm er gået i stykker, til at bundkortet i din smartphone skal udskiftes. Vores teknikere bruger kun de bedste reservedele for at garantere kvaliteten af reparationen. Alle teknikere er også certificeret i mobilreparationer, og dette er også en garanti på et godt reparationsarbejde af din telefon. Vi har Danmarks bedste kundeservice, og går meget op i at vores kunder skal gå tilfredse og glade fra os. Vi tilbyder derfor en god reparationsgaranti, så du altid kan føle dig i trygge hænder når du overlader din Huawei P20 til os. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller udfordringer med din telefon. Nedenfor kan du endvidere se alle priser på de hyppigste reparationer, en estimeret tid over hvor længe reparationen tager at udfører, og så er det nu muligt for dig at reservere din tid, lige her på siden.

  Mister din P20 hurtigt batteri?

  Oplever du ofte at din telefon går hurtigt tør for strøm, at du skal medbringe din oplader uanset hvad du skal, eller måske at dit batteri er helt defekt, og din telefon derfor ikke vil tænde? Så kan udskiftning af batteriet være den optimale løsning for dig. Vi kan udskifte batteriet for dig på under 30 minutter. Hvis lade indgangen er din udfordring, har vi også altid reservedele liggende, til udskiftning heraf.

  Skærmskifte på Huawei P20

  Den hyppigste skade folk henvender sig med, er skærmskifte. Af den årsag, vil vi først engang fremhæve fordelen i at få panserglas, allerede inden skaden er sket! Vi kan udskifte skærmen på din P20 på under 1 time. Hvis du ikke selv har erfaring med udskiftning af skærme på telefoner, er det en god ide at benytte certificeret teknikere med mange års erfaring, som vi har, da man undgår at påføre enheden større skader. Vi monterer herefter gerne gratis et panserglas, så du i fremtiden mindsker risikoen for en ødelagt skærm. Det er altså en billlig investering, mod ofte at skulle skifte hele skærmen på ens enhed.

  Kameraudskiftning på din smartphone

  I en tid hvor ens telefon i høj grad fungerer som ens primære og eneste kamera for mange, kan det være træls hvis dette går i stykker. Vi kan hos Fixphone nemt og hurtigt reparere dette for dig, så kan du igen knipse løs af alle de ting du gerne vil forevige. Du har mulighed for både at få udskiftet front eller bagkameraet hos os. Du kan henvende dig til en af vores dygtige medarbejdere og høre mere herom.

  Hvor finder du os?

  Vi er nu at finde i tre butikker fordelt over Sjælland, placeret i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Vi er fleksible i vores åbningstider, så mandag-fredag er vi at finde fra klokken 10-18, og om lørdagen indtil kl. 16. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os på mail, Facebook eller telefonisk hvis du skulle have spørgsmål.