Sony Xperia 5 II reparation

Har du fået ødelagt din telefon og brug for en Sony Xperia 5 II reparation eller udskiftning af en reservedel? Vi kan klare både skærmskift, nyt batteri og reparation af eventuelle lyd- og opladningsproblemer.

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Sony Xperia 5 II reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Sony Xperia 5 II reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.345,-
Batteri695,-
Bagcover, original595,-
Ladestik695,-
Mikrofon695,-
Ørehøjtaler795,-
Højtaler595,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia 5 II

  Sony imponerer os konstant med deres nye udgivelser – og her er Sony Xperia 5 II ingen undtagelse. Når du er landet på denne side, skyldes det med størst sandsynlighed at du ønsker hjælp eller en reparation af din Sony Xperia 5 II mobil. Hos FixPhone garantere vi en solid mobilreparation. Du får oveni købet 2 års reparationsgaranti på alt udført arbejde. Kombinationen af kvalitet og et højt serviceniveau har resulteret i, at vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksted på Trustpilot.

  Sony Xperia 5 II Reparation

  Som en af de få værksteder, lagerfører vi de fleste reservedele til Sony Xperia 5 II, så vi hurtigt kan hjælpe dig med en mobilreparation. Oftest samme dag og typisk på under 60 min. Det gælder alle FixPhone butikkerne, som du finder i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Skulle du pludselig stå med en smadret skærm, et dødt batteri eller andet, så kan vi udskifte din skærm, batteri eller andet inden for kort tid.

  Ny Sony Xperia 5 II skærm

  En skærm og et batteri mv. er almene reservedele, som vi stort set altid har på lager. Så har du tabt din Sony Xperia 5 II ved et uheld og fået smadret skærmen, så er der gode forudsætninger for at vi kan hjælpe dig med en mobilreparation. Du kan kigge forbi en af butikkerne eller kontakte os, hvis du vil sikre dig, at vi har en skærm klar, når du kommer. Det skal i øvrigt siges at, vi kun bruger originale skærme, når vi foretager en reparation af din Sony Xperia 5 II skærm. Dermed er du sikret, at du fortsat har den gode brugeroplevelse, som Xperia’en tilbyder.

  Mit Sony Xperia 5 II batteri løber hurtigt tør for strøm

  Hos FixPhone ligger vi vægt på kvalitet og god service, så vi kan naturligvis hjælpe dig med et batteriskift på din Sony Xperia 5 II mobil. Er der en mærkbar forringelse i batteriets holdbarhed, så bør du overveje at få skiftet dit batteri ud med et nyt. Et batteri mister som hovedregel op til ca. 20 % af sin kapacitet om året, og du bør først føle behov til et batteriskift efter 2-4 år. Dog anbefaler vi et batteriskifte, når du føler strømkapaciteten er begyndt at være til gene for dig. Står du med et batteri, der er sløvt, dødt eller der har svært, ved at holde på strømmen, skal du ikke tøve med at kontakte os eller besøge en af vores butikker.

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.