OnePlus Nord CE 3 Lite 5G reparation

Har du fået ødelagt din OnePlus Nord CE 3 Lite 5G og har brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet995,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)249,-
Batteri495,-
Bagcover, original495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  OnePlus Nord CE 3 Lite 5G reparation

  OnePlus Nord CE 3 Lite 5G er en avanceret smartphone, der tilbyder en imponerende kombination af kraftfulde funktioner og en overkommelig pris. Med understøttelse af 5G-teknologi giver denne enhed dig hurtig og pålidelig internetforbindelse. Den er drevet af en kraftfuld processor, der sikrer hurtig ydeevne, især ved multitasking og gaming. Med en flot skærm og kameraer i høj kvalitet er den velegnet til både medieforbrug og fotografering. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G tilbyder en helhedsoplevelse, der er ideel for brugere, der ønsker en moderne og prisvenlig smartphone med avancerede funktioner. Når du alligevel læser med her, må det betyde, at du oplever problemer med din OnePlus Nord CE 3 Lite 5G. Det er her FixPhone kommer ind i billedet. Vi er her for dig, om du har brug for reparation af skærm, batteri eller noget helt tredje.  

  Se alle vores tilfredse kunders anmeldelser på Trustpilot. 

  Ny skærm til din OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

  Hjælp til din OnePlus Nord CE 3 Lite 5G. Hvis din skærm er blevet beskadiget, kan vi sørge for en solid udskiftning af den ødelagte skærm. Vores dygtige teknikere er specialiserede i OnePlus-enheder og har ekspertisen til at håndtere skærmreparationer med præcision og omhu. Vi bruger kun skærme af højeste kvalitet, der er nøje udvalgt for at sikre, at din OnePlus Nord CE 3 Lite 5G fungerer optimalt efter reparationen. 

  Vi værdsætter vores kunders tillid og stræber efter at levere den bedste service muligt. Vores mål er ikke blot at reparere din enhed, men også at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet. 

  Nyt batteri til din OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

  Om det drejer sig om kort batterilevetid, problemer med opladning eller andre relaterede udfordringer. Så er FixPhone der for alle, der har brug for dem. Vi kender alle til glæden af at havde fået en ny telefon, og de mange år hvor alt går som smurt. Men lige pludselig begynder det at gå ned af bakke, og du lægger mærke til at din telefon har brug for at blive opladet mere og mere igennem dagen. Det er her du kan besøge en af vores butikker, hvor vi kan skifte dit batteri til et nyt. Find os i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale. 

  Kontakt os

  Kontakt os på 70345603, via info@fixphone.dk eller gennem Facebook.