Huawei P30 Pro reparation

Har du ødelagt din Huawei P30 Pro og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei p30 pro
ReparationPris
Skærmskift, Original1.995,-
Batteri495,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik495,-
Kamera (bag)1.395,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler495,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  Billig kvalitets reparation din Huawei P30 Pro

  Hos Fixphone har vi ekspertisen til at reparere alle skader, og vi bruger kun de bedste reservedele. På trods af dette er vores priser lave, og vores service er i top. Mangler du hjælp til din mobilreparation, er du derfor kommet til det rigtige sted. Vores teknikere har talrige reparationer bag sig og mange års erfaring med alle typer mobilreparationer. Vi er eksperter i Huawei telefoner, og meget professionelle i vores tilgang til reparationer. Derfor kan du trygt overgive din telefon til Fixphone, hvis du skal have lavet en skade. Vi ved desuden, hvor mange personlige informationer en telefon kan indeholde, og derfor værner vi meget om den gensidige tillid og respekt for hinanden. Vi tror også på, at vi med ærlighed og transparente priser kommer længst, og du kan derfor ovenfor se en prisliste, over de hyppigste reparationer vi udfører. Vores kunder er glade for os, og vi har derfor fået fantastisk høje anmeldelser på Trustpilot.

  Skærmreparation

  Er skærmen på din smartphone i stykker, så kan vi udskifte denne for dig – hurtigt og billigt. Vi oplever desværre ofte, at folk selv har forsøgt sig med dette, og har pådraget deres smartphones yderligere skade, fordi de ikke havde ekspertisen. Kom derfor ned til Fixphone, hvor vi har den rette ekspertise og erfaring. Efter skærmskiftet på din Huawei P30 Pro anbefaler vi, at du får et panserglas på din skærm, så du minimere risikoen for brud på glasset i fremtiden. Dette er vi selvfølgelig gerne behjælpelige med.

  Udskiftning af batteri eller oplader indgang

  Skulle dit batteri gå hen og være gammelt efterhånden, så det hurtigt taber strøm, slet ikke vil lade eller noget tredje, så er udskiftning af batteriet ofte løsningen. Vi skifter gerne batteriet for dig, og det kan vi klare på mellem 10-60 min. Skulle du ikke kunne oplade din telefon, kan udfordringen også være oplader indgangen, så ved en udskiftning af denne, kan du igen oplade og bruge din Huawei P30 Pro.

  Højtaler eller kameradefekt

  Både højtaler og kamera er noget de fleste ofte bruger. Vi har derfor altid alle reservedele klar til enhver reparation af dette, da det kan bringe meget glæde, hvis dette virker som henset. Vi skifter og reparere både højtalere og kameraer indenfor 1 time, så kan du vise dine venner alle de sjove videoklip, du har fundet på internettet, eller forevige minder med kameraet.

  Væskeskade i din Huawei P30 Pro

  Det er ikke altid at gode tricks virker, hvis man uheldigvis har fået væske i sin enhed. Hos Fixphone kan vi hurtigt undersøge, hvor den specifikke skade er opstået, og ofte er det en god investering, mod at skulle købe en hel ny telefon. Det viser sig nemlig ofte, at det blot er små udskiftninger, der kan få telefonen til at virke igen. Vores medarbejdere vil med glæde tage et kig på din telefon, og sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der er den bedste for dig.

  Walk-in-service

  Skulle din skade ikke være på listen, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi en af vores butikker og få den information, du har brug for. Vi har åbent alle hverdage samt lørdage. Vi kan oftest reparerer eventuelle skader på din Huawei P30 Pro på under 60 min, så ventetiden er kort for dig. Du kan vente i vores butik med en gratis kop kaffe eller gå en tur i gågaden. Alle vores butikker har eget værksted in-house, og vi findes i de hyggelige gågader i henholdsvis HelsingørHillerødRoskilde eller Køge – med gode offentlige transportmuligheder og parkeringspladser i nærheden. Du er også velkommen til at reservere tid online.