Kontakt os  Vi er aldrig længere væk end et opkald, en mail eller en besked på Facebook.

  Hos FixPhone er service i højsædet,  og som en del af dette, har vi gjort det nemt for vores kunder at komme i dialog med os. Vi ved, at det nogle gange kan være svært, at finde svar på spørgsmål, eller fx finde ud af, hvilken reparation eller reservedel man skal vælge til sin ødelagte mobil. Her kan du se, hvilke muligheder du har for at kontakte os. 

  Ofte stillede spørgsmål 

  Vi har forsøgt at besvare de mest hyppige spørgsmål om reparation af mobiler, tablets og computere på vores FAQ side.  

  Send os en besked/mail  

  Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi vender hurtigt tilbage inden for vores åbningstider. Du kan skrive til os gennem kontaktformularen ovenfor eller på mail-adressen info@fixphone.dk.

  Vi er også på Facebook  

  Vi ønsker at være, hvor vores kunder befinder sig, og derfor kan vi også kontaktes på Facebook. Vi svarer hurtigt, og vi bliver desuden meget glade for et Like. Her kører bl.a. store konkurrencer og har ofte fordelagtige tilbudskampagner på covers, udstyr, reparationer og andre spændende ting. 

  Ring til os  

  Vi vil altid gerne snakke med dig, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på reparation af din smartphone, tablet eller computer. Vi træffes på tlf. 70 34 56 03.

  Walk-in Service 

  Vi er et walk-in værksted, og det betyder, at du altid kan kigge ind uden forudgående aftale. Vores søde medarbejder er altid glade for at hjælpe med gode råd, at besvare eventuelle spørgsmål eller andet. Vores butikker findes i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge.   

  Online bookings-system  

  Hvis du allerede ved, hvilken reparation du har brug for, kan du bestille tid til denne i vores bookings-system her. Så kan du bestemme præcist, hvornår din mobil tages til reparation.  

  Åbningstider

  Vi har åbent alle hverdage, mandag-fredag fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-15.