Macbook reparation

Macbook reparation klares samme dag hos Fixphone hvad end det er skærm, batteri eller tastatur. Vi kan reparere på egne godkendte værksteder i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du har en oversigt over de forskellige modeller, vi laver reparation på nedenfor.

Vælg hvilken enhed der skal repareres

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Kategori: Macbook reparation

Hvorfor slukker min Macbook selvom der er strøm på?

Det kan skyldes at dit Macbook batteri er defekt. Men det behøver du ikke at være bekymret for. Batteriet er en slid-del som har en begrænset levetid. Altså skal man regne med, at ens Macbook batteri ikke holder for evigt. Et defekt Macbook batteri kan også have indvirkning på maskinens ydeevne, hvorfor et nyt batteri faktisk kan gøre din Macbook hurtigere.

Hvor meget koster en ny Macbook skærm?

En ny MacBook skærm koster starter ved 2495,- på den billigste model. Den dyreste Macbook skærm koster helt op til 5995 kr. Men prisen på skærmen hænger ofte sammen med prisen på din Macbook. Så de dyre skærme kan oftest godt betale sig at få skiftet, da computeren også koster langt mere.

Hvorfor larmer min Macbook?

Hvis din Macbook larmer mere end normalt, kan det skyldes 2 ting.

1. Din Macbook kan ikke ventilere ordentligt, så blæseren kører på fulde omdrejninger hele tiden. Det opstår som oftest pga store mængder støv og snavs har ophobet sig i maskinen over tid. Dette kan løses ved en grundig rens af maskinen. Det er vigtigt at reagere hurtigt på dette problem, da din Macbook ikke har godt af at være overophedet pga manglende ventilation. Det slider unødvendigt meget på de indre dele. I værste fald kan der opstå uoprettelig skade på dit Macbook Logicboard.

2. Der kan være kommet noget snavs ind i blæseren, som derfor larmer mere end normalt. Dette kan også renses med en rens af maskinen og i særdeleshed blæseren. Nogle gange tager blæser skade af snavset, og så må man altså få udskiftet blæseren på sin Macbook.

God service er garanteret hos Fixphone

Hos Fixphone udmærker vi os i, at have den bedste service, udelukkende at have glade og tilfredse kunder og at være hurtige og billige. Det mener vi alt sammen kommer med vores vision om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af vores kundeservice, arbejde og Macbook reparation.

Fixphone er stolte af at være Danmarks bedst bedømte værksted, og det er især vores dygtige teknikere vi kan takke det for. Alle Fixphone’s værksteder er ESD-godkendte og vi har teknikere der alle er udmærkede med certifikater i reparationer indenfor alle typer af telefoner, tablets og Macbook’s.