Huawei Mate 20 reparation

Har du ødelagt din Huawei Mate 20 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei Mate 20
ReparationPris
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Huawei Mate 20 reparation hos Fixphone

  Fixphone kan hurtigt reparere din Mate 20, og typisk på under 1 time. Vi går dog aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service – Trods de lave priser på vores reparationer, bruger vi de bedste reservedele. Alle vores teknikere er uddannede og har certificeringer indenfor Huawei, så de kan reparere enhver skade der måtte være sket.

  Vores serviceafdeling er hjælpsomme og vil til hver en tid hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for assistance. Se priserne på de hyppigste skader her på siden. Du kan også reservere tid ovenfor i bookingssystemet.  Findes din skade ikke ovenfor, så kontakt blot vores kundeservice. De vil med glæde hjælpe dig, og sidder klar på mail, Facebook og telefon i vores åbningstid.

  Reparation af skærm på Mate 20

  Vi har altid skærme til Huawei Mate 20 på lager. Derfor kan du bare komme forbi en af vores butikker hvor vi også har værksteder, så skifter vi skærmen med det samme. Når skærmen er skiftet, montere vi gratis et panserglas på din enhed.

  Batteriudskiftning på Huawei

  Hvis din Huawei hurtigt løber tør for strøm, er batteriudskiftning ofte løsningen. Når vi udskifter batteriet, vil det igen fungere helt optimalt. Vi bruger kun originale batterier, og du får 24 måneders reparationsgaranti. Sommetider er fejlen i dock connectoren, også kendt som oplader indgangen. Denne har vi naturligvis også mulighed for at reparere, så du igen har mulighed for at få strøm på din smartphone. Reparation af batteri og tilbehør kan vi udføre hurtigt og indenfor 30 minutter.

  Kameraudskiftning på din smartphone

  Vi udskifter både front- og bagkamera på din smartphone. Det er til stor frustration når ens kamera ikke virker, typisk fordi det i dag ofte er folks eneste og primære kamera. Det er en reparation vi hurtigt og effektivt kan udføre, så du igen har mulighed for at tage billeder og videoer af de ting du vil forevige. Vores teknikere bruger kun originale kameraer, så kvaliteten på billeder og video er den samme efter reparationen.

  Find os

  Du finder vores afdelinger i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Her sidder vores dygtige kundeservice og teknikere mandag-lørdag, klar til at tage imod spørgsmål og reparationer. Du er naturligvis altid velkommen til at reservere din tid her på siden, eller kontakte os på Facebook, mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.