Macbook 12″ (2015-2017)

MacBook 12″ (model A1534) reparation – hurtigt, billigt og med originale reservedele. 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

macbook 12 reparation
ReparationPris
Skærm4.795,-
Batteri1.395,-
Topcase (inkl. tastatur, trackpad & batteri)3.995,-
Tastatur2.495,-
TrackPad1.695,-
Ladeindgang (MagSafe port)1.195,-
Højtaler795,-
Ny MagSafe Oplader545,-
Væskeskade-rens495,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)295,-

Bestil tid

  MacBook 12” reparation

  Vi har repareret utallige MacBooks og derfor har vi stor erfaring med dette. Desuden er alle vores teknikere certificerede, hvilket sikrer dig den bedste reparation. Vi bruger originale reservedele til din MacBook, og du får 2 års garanti på alle reparationer. Se vores gode anmeldelser på Trustpilot. Vi kan klare stort set alle typer reparationer – hurtigt og billigt, uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, højtaler, batteri, tastatur, ladeindgang, blæser eller reparation efter vandskade eller af en hardware- og softwarefejl.

  Er batteriets levetid dårlig, kan et batteriskifte løse det

  Hvis dit batteri ikke holder på strømmen som det gjorde tidligere, og du derfor oplever at løbe tør for strøm, er løsningen at få skiftet batteriet på din MacBook 12”.  Så er du ikke længere nødsaget, til at have din oplader med dig, hvor end du går. Et batteriskifte på din Mac vil få den til at holde på strømmen, som den gjorde som ny. Du kan komme forbi en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så skifter vi batteriet – oftest på under 60 min. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

  Flækket, smadret eller sort skærm

  Har du tabt eller på anden måde fået smadret skærmen, eller viser den bare sort på din MacBook 12”, kan vi skifte skærmen for dig, hvorefter din Mac er så god som ny. Er den flækket eller knust er et skærmskifte løsningen. Skulle du i stedet opleve at din Mac 12” regelmæssigt får sort skærm, blinkende skærm eller ikke tænder, kan der være tale om en softwarefejl eller løs forbindelse. Vi foretager fejlfinding, så du kan vide helt nøjagtigt hvad din Mac fejler, og hvordan det kan løses.

  Væskeskade i din MacBook 12”

  Har du tabt væske på din Mac og oplever problemer derefter er der formentlig tale om en væskeskade. Det ser vi ofte, og vi kan heldigvis i de fleste tilfælde stadig redde din Mac 12”. Ved at identificere, reparere eller skifte beskadigede dele, så vil din MacBook 12” fungere korrekt igen.

   

  Kontakt os

  Vi kan kontaktes på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du er altid velkommen, til at kigge forbi os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.