iPad 9 – 10,2″ (2021) reparation

Har du fået ødelagt din iPad 9 – 10,2″ (2021) og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

iPad-9-10-2-2021-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet795,-
LCD, Original Kvalitet895,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri595,-
Højtaler695,-
Tænd/sluk-knap495,-
Lydløs-knap495,-
Volume-knap495,-
Software295,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Skal du have repareret din iPad 9 – 10,2” (2021)?

  iPad 9 er en fed og stilren tablet fra Apple. Med tablettens slanke og elegante design, gode kamera, velfungerende touch på skærmen og let genkendelige brugeroverflade, er det ikke så svært at forstå, hvorfor vi danskere er så glade denne tablet. Er man vant til iPads, så bliver man ikke skuffet over opgradere til denne model.

  Desværre opstår skader stadig stort set lige så ofte, som men tidligere modeller. Selvom iPad 9’eren er produceret i mere hårdført materiale, så opstår skader stadig. Med skader kommer fejl, men der er ingen grund til bekymring, da vi hurtigt kan fikse din iPad for dig.

  Du er altid velkommen til at kigge forbi en af FixPhone butikkerne i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale.

  Udskiftning af skærm på iPad 9 – 10,2” (2021)

  Apples produkter er, blandt mange andre ting, robuste og ødelægges ikke let. Men de er ikke ubrydelige, og har du derfor været uheldig, kan din 10,2 tommer skærm skiftes til en helt ny i samme kvalitet. Det tager under 60 min, og du får 2 års reparationsgaranti med i købet.

  Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at få forebygget skaderne med et panserglas og et cover, men vi kan også hjælpe dig med reparationen eller udskiftningen af skærmen, hvis uheldet er sket.

  Virker dit iPad kamera ikke?

  Tabletten besidder et lækkert kamera, men skulle dit kamera være gået i stykker, så hjælper vi dig glædeligt med at reparere det. Så får du de gode fotos tilbage. Vi udskifter typiske det gamle kamera til et nyt på under 60 min, og vi har oftest din iPad 9 kameraer på lager, så du bare kan kigge forbi, når det passer dig.

  Nyt batteri til din iPad 9

  Driller strømindgang på din iPad 9 kan det måske klares med en simpel rensning. Typisk skylder det at der ophobes støv og fnuller, hvormed opladeren ikke kan videregive strømmen. Dog er tilfældet oftest, at det ikke er strømindgangen, hvor problemet ligger, men derimod i batteriet. Årsagerne til at batterier bliver slidte eller går døde, kan være meget forskellige, men det er uundgåeligt. Vi hjælper både med udskiftning af dit døde eller sløve batteri og din strømindgang i alle vores butikker, som ligger i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge.

  Kontakt

  Som både et walk-in værksted, men også et værksted, hvor du kan booke tid til reparation online, står vi altid klar i butikkerne til at kære os om dit problem, når uheldet er ude. Du finder os på Sjælland i byerne Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.