Om Fixphone

Vi lever i et samfund hvor folks hverdag i højere grad er afhængig af deres gadgets. For unge såvel som ældre er gadgets blevet en integreret del af at gøre hverdagen nemmere. Smartphones, tablets, GPS systemer og droner er få af de opfindelser, der præger vores hverdag i det 21’ende århundrede. Disse ting anvendes til alt fra sikkerhed til underholdning. De forskellige features er mange og mulighederne er uendelige.

Vi lever i en verden, der er domineret af gadgets og applikationer. FixPhone er din partner i denne udvikling. Vores virksomhed hjælper dig med at få det optimale ud af dine produkter.

Den stigende afhængighed af disse fænomener, medfører naturligvis også en større risiko for ubehagelige hændelser, såfremt dine produkter fejler eller beskadiges på en eller anden måde. Hos FixPhone – mobilreparationer og tilbehør, ved vi hvor vigtig din smartphone eller tablet kan være for dig, og derved de frustationer der opstår, når de går i stykker. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig på en hurtig og effektiv måde.

Vi tilbyder altså løsninger af allerhøjeste kvalitet. Uanset om du har tabt din telefon i vandet, ødelagt skærmen osv. Står vi altid klar med en løsning. Hos FixPhone reparerer vi produkter fra Apple , Samsung , HTC , Sony , Nokia , LG etc.

Vi agerer ikke kun inden for reparationer, men varetager mere omfattende og dybdegående opgaver. Dette indebærer blandt andet konsultation. Vi rådgiver i, at vælge de gadgets og lignende, som opfylder den enkelte kundes behov bedst muligt. Vi rådgiver i hvordan du bedst muligt beskytter dine produkter i forhold til hvem du er og i hvilke henseende du anvender de enkelte produkter.

Endvidere kan vi også rådgive dig i hvordan du optimerer brugen af de produkter du køber. Ydermere, tilbyder vi dig en gratis diagnose af dit produkt. Herefter får du et uforpligtende tilbud, således at du på forhånd kan vurdere om du mener, at det kan betale sig for dig at få den repareret. Vi vægter kommunikation og gensidig forståelse højt, hvorfor vi med glæde informerer dig om alle trinene i reparationsprocessen.

Vi er opmærksomme på teknologiens vitale betydning, som stadig er stærkt stigende. Da vores domæne er domineret af teknologi og design, tilbyder vi en optimal afvejning mellem disse parametre. Hos os får du altså et produkt der imødekommer den enkeltes teknologiske – og designmæssige krav. Hvad er livet uden de små glæder? Dette spørgsmål er en integreret del af FixPhones kernekompetencer.

Derfor tilbyder vi produkter og features, der er med til at optimere alle former for oplevelser. Dette er alt fra bilkørsel, motion, velvære, arbejde, privatliv og meget mere. Mulighederne er uendelige og udviklingen peger i retning af en fortsat integration og vigtighed af at ride med på bølgen. Uanset hvem du er kan Fixphone hjælpe dig med, at lette hverdagen, således at du får mere tid til at gøre lige præcis det som giver dig glæde.

Alle kender den ubehagelige følelse, der fremkommer når man har beskadiget en produkt, som er vigtig for hverdagen. Priserne for at løse disse problemer kan ofte virke høje og uoverkommelige. Som sagt modtager du et uforpligtende tilbud umiddelbart inden reparation. På denne måde er vi med til at reducere de hovedpiner der kan opstå. Hos FixPhone er vi overbeviste om, at de glæder du får ud af vores produkter og services overstiger prisen. Vi tilbyder gratis rådgivning og vores ansatte er professionelle, flinke og imødekommende.

FixPhone er en ung virksomhed, der blev stiftet i 2014. Vi har allerede oplevet en enorm vækst og et stigende antal faste kunder både privat og erhvervsmæssigt. Vi mener, at vores fremgang skyldes en perfekt afvejning mellem pris og kvalitet. Vigtigst af alt skyldes vores succes et super højt serviceniveau, som vi aldrig går på kompromis med.

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi, såfremt du skal have repareret dit produkt eller har nogle spørgsmål til hvordan vi kan optimere din hverdag.

Vi håber på at høre fra dig på den ene eller anden måde.

Med Venlig Hilsen,

FixPhone.dk – mobilreparationer og tilbehør