Om Fixphone

I et samfund hvor de fleste af os i højere grad er afhængige af vores mobil, tablet og computer, er der også et meget stort behov for nemme og hurtige reparationer, når de går i stykker eller ikke virker optimalt. Især smartphones, tablets, computere og smartwatches er blevet en essentiel del af vores hverdag. Disse anvendes til alt fra betaling, arbejde og til underholdning. De forskellige features er mange og mulighederne er uendelige.

FixPhone er din følgesvend i denne udvikling. Vi hjælper dig med at få det optimale ud af dine produkter – både som privatperson og som virksomhedsejer. Vi ved hvor vigtigt det er, at du får din enhed tilbage hurtigt, så du kan komme videre med din hverdag. Derfor har vi hos FixPhone fokus på især:

  • Hurtig reparationstid – typisk 30-60 min.
  • Kvalitetsarbejde og reservedele – certificerede teknikere samt 2 års reparationsgaranti på alle vores reparationer.
  • God service – Danmarks bedst bedømte mobilværksted. Se vores TrustPilot her.

Den stigende afhængighed af vores elektronikudstyr, medfører naturligvis også en større risiko for uheldige oplevelser, så som at dine produkter fejler eller beskadiges på en eller anden måde. Hos FixPhone hjælper vi dig både med mobil-, tablet-, computer, smartwatch- og PlayStation-reparationer samt tilbehør så som covers, opladere og meget mere. Vi ved vi hvor vigtig din smartphone, tablet eller andet er for dig. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig på en hurtig og effektiv måde.

Vi tilbyder løsninger af allerhøjeste kvalitet. Uanset om du har tabt din telefon i vandet, ødelagt skærmen, har et dårligt batteri eller noget helt fjerde. Hos FixPhone reparerer vi produkter fra Apple , Samsung , HTC , Sony , Nokia , LG samt stort set alle andre brands, modeller og reparationstyper.

FixPhone Hillerød
Butik med eget værksted i Hillerød
FixPhone Helsingør (1)
Butik med eget værksted i Helsingør
FixPhone Roskilde
Butik med eget værksted i Roskilde

God rådgivning koster intet

Vi agerer ikke kun inden for reparationer af elektronik, men varetager også mere omfattende og dybdegående opgaver. Dette indebærer blandt andet konsultation og rådgivning til både virksomheder og private. Vi rådgiver bl.a. i, at vælge de gadgets og lignende, som opfylder den enkelte kundes behov bedst muligt, samt hvordan du bedst muligt beskytter dine produkter i forhold til hvem du er og i hvilke henseende du anvender de enkelte produkter.

Endvidere kan vi også rådgive dig i hvordan du optimerer brugen af de produkter du køber. Ydermere, tilbyder vi dig en gratis diagnose af din enhed, hvor vi finder ud af hvilke fejl den indeholder. Herefter får du et uforpligtende tilbud, således at du på forhånd kan vurdere, om du mener, at det kan betale sig for dig at få den repareret. Vi vægter kommunikation og gensidig forståelse højt, hvorfor vi med glæde informerer dig om alle trinene i reparationsprocessen inden vi starter reparationen.

Hos os får du et produkt der imødekommer den enkeltes teknologiske – og designmæssige krav. Hvad er livet uden de små glæder? Dette spørgsmål er en integreret del af FixPhones kernekompetencer.

Derfor tilbyder vi produkter og features, der er med til at optimere alle former for oplevelser. Dette er alt fra bilkørsel, motion, velvære, arbejde, privatliv og meget mere. Mulighederne er uendelige og udviklingen peger i retning af en fortsat integration og vigtighed af at ride med på bølgen. Uanset hvem du er kan Fixphone hjælpe dig med, at lette hverdagen, således at du får mere tid til at gøre lige præcis det som giver dig glæde.

Alle kender den ubehagelige følelse, der fremkommer når man har beskadiget et produkt, som er vigtig for hverdagen. Priserne for at løse disse problemer kan ofte virke høje og uoverkommelige. Hos FixPhone, modtager du som nævnt et uforpligtende tilbud umiddelbart inden reparation. På denne måde er vi med til at reducere de hovedpiner der kan opstå. Hos FixPhone er vi overbeviste om, at de glæder du får ud af vores produkter og services overstiger prisen. Vi tilbyder gratis rådgivning og vores ansatte er professionelle, flinke og imødekommende.

 

Mange års erfaring og 4 butikker/værksteder

FixPhone er en ung virksomhed, der blev stiftet i 2014. Vi har oplevet en enorm vækst og et stigende antal faste kunder både private og erhvervskunder. Vi mener, at vores fremgang skyldes en perfekt afvejning mellem pris og kvalitet. Vigtigst af alt skyldes vores succes et super højt serviceniveau, som vi aldrig går på kompromis med.

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi, såfremt du skal have repareret dit produkt eller har nogle spørgsmål til hvordan vi kan optimere din hverdag.

Vi håber på at høre fra dig på den ene eller anden måde.

Med Venlig Hilsen,

FixPhone.dk – mobilreparationer og tilbehør

FixPhone-certificering-Hillerød (1)
FixPhone-certificering-Helsingør (3) (1)
iPhone-reparation-Roskilde (1) (1)
FixPhone-certificering-Køge

CSR PROFIL