Sony Xperia 5 IV reparation

Har du fået ødelagt din mobil og brug for en Sony Xperia 5 IV reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Sony Xperia 5 IV reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Sony Xperia 5 IV reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.995,-
Batteri795,-
Bagcover, original695,-
Ladestik795,-
Ørehøjtaler795,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia 5 IV

  Sony overrasker konstant med deres udgivelser fra bl.a. Sony Xperia 5 serien – her er Sony Xperia 5 IV mobilen ingen undtagelse. Du er landet her på siden, og det betyder formentligt, at du enten har brug for hjælp eller en reparation af din Sony Xperia 5 IV. Hos FixPhone i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, finder du vores dygtige teknikere, som er certificerede i at reparere Sony telefoner. For at garantere dig en god oplevelse, tilbyder vi desuden altid 2 års reparationsgaranti. Dermed kan du trygt komme videre med din hverdag og vide, at skulle noget mod forventning ikke være optimalt, så skal du ikke betale for en ny reparation. Kombineret med vores høje serviceniveau har det betydet, at vi i dag er Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksted på Trustpilot.

  Sony Xperia 5 IV reparation

  For at kunne hjælpe dig med en mobilreparation, når du har behov for det, har vores butikker alle eget lager. Her de sørger vi for at have de mest gængse reservedele. Da vi er nogle af de få lagerførende værksteder, kan du derfor komme forbi, når det passer dig. Så kan vi oftest reparere din Sony Xperia 5 IV indenfor kort tid. Det gælder især skærm, batteri og kamera m.fl., men i mange tilfælde også meget andet.

  Sony Xperia 5 IV skærm

  Uanset om det er vores FixPhone butik i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så kan vi tilbyde ekspres reparation af din Sony Xperia 5 IV mobil. Det kan vi, da vi som nævnt har valgt at lagerføre de fleste reservedele til Sony Xperia 5 serien. Så står du med en smadret Sony Xperia 5 IV skærm, og mangler en pålidelig og hurtig reparation, så kan vi hjælpe dig med et skærmskift – typisk samme dag og oftest på under en time. Ellers kan vi som oftest bestille din skærm hjem til næste dag gennem vores europæiske samarbejdspartnere.

  Hvornår bør jeg få skiftet mit batteri på min Sony Xperia 5 IV?

  Det er individuelt, og afhænger meget af slitage og behov. De fleste føler behov for et batteriskift på deres mobil efter 2-4 år. Som hovedregel bør dit batteri kunne holde på strømmen i en hel dag. Gør det ikke det, kan du forsøge at benytte din reklamationsret. Dækker den ikke, kan vi heldigvis hurtigt og nemt sørge for et nyt batteri til din Sony Xperia 5 IV, så tøv ikke med at komme forbi en af FixPhone butikkerne.

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.