iPhone X

iPhone reparation Roskilde - Danmarks bedst bedømte reparationer.

Hos FixPhone i Roskilde står vores venlige, professionelle og dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig når din iPhone, samsung, Huawei eller Oneplus er i stykker. Vores butik ligger centralt tæt ved stationen, så kommer du med tog fra Holbæk, Frederikssund, Ringsted eller Tølløse er der kort vej til hjælpen.
Butikken i Roskilde ligger nemlig lige ved Hestetovet midt på gågaden så det er nemt at komme til med offentlig transport. Fra mandag-lørdag står vi klar til at yde førstehjælp til din iPhone, alle andre smartphones, samt computere og macbook og
klarer almindeligvis alle reparationer indenfor 30-60 minutter.

Vi har mange glade og tilfredse stamkunder og virksomheder der alle er glade for den gode service og kvalitet vi levere til en fair og billig pris. Vi er stolte af at være Danmarks bedst bedømte reparationsværksted og gør vores bedste for, at leve op til denne titel. Det betyder, at alle vores teknikere har mere end 10 års erfaring indenfor branchen – og de er dygtige. Vi gør vores bedste for at du kan føle dig tryg ved at få din telefon repareret hos os og derfor tilbyder vi som udgangspunkt 2 års garanti på alle reparationer. Vi er stolte og taknemmelige for vores kunders mange gode anmeldelser, som du kan se her på Trustpilot.

FixPhone Roskilde

Algade 46
4000 Roskilde

iPhone reparation i Roskilde – Hurtigt og effektivt

Vi ved hvor meget ens telefon betyder i dag og hvor nyttig den er at have i hverdagen, derfor tager vores reparationer typisk kun mellem 20-60 minutter, så du hurtigt har din iPhone tilbage i egne hænder så god som ny. Butikken har supergode parkeringsmuligheder så kommer du fra eksempelvis Holbæk eller Frederikssund er bekvæmmeligheden nem hvis du hurtigt ønsker at droppe ind forbi og få din reparation klaret.
Butikken ligger 10 minutters gågang fra RO’s Torv der for 2. år i træk er kåret til Danmarks flotteste butikscenter, der er mange fine parker at gå en tur i, gode cafeer i nærheden eller andre muligheder hvis du gerne vil lave noget mens du venter. Roskilde er en hyggelig by og vi kan nemt anbefale dig steder at se eller steder at besøge mens vi reparere din telefon. En typisk iPhone eller tablet reparation tager os dog typisk mindre end en halv time, så hvis du foretrækker det kan du i vores butik få en kop kaffe og slappe af i en af stolene eller tale med en af vores medarbejdere om hvordan du bedst muligt beskytter din enhed fremadrettet. Vi anbefaler eksempelvis altid et panserglas, og dette monterer vi gratis som en ekstra service.
macbook reparation hillerød
Diverse smartphones

Billige reparationer på OnePlus, Huawei, Samsung og Sony

Vi klare alle typer af reparationer på alle iPhone og iPad modeller, herunder glasskader hvis du har tabt den, den er røget en tur i vandet eller en ødelagt fugtcensor hvilket ofte ses hvis du tit har din telefon med på badeværelset imens du bader. Dette er blot eksempler på de typiske skader vi ser hos os i Roskilde. Er din skade en anden reparerer vi alle typer tablets og telefoner, herunder også mærker som eksempelvis Sony, OnePlus, Huawei, iPhone og Samsung og altid med de bedste reservedele så vi ikke går på kompromis med kvaliteten af din reparation. Desuden har vi alle typer af tilbehør uanset hvilken enhed eller mærke du søger til.
Du er velkommen til at komme forbi vores butik i åbningstiden og få et uforpligtigende tilbud og høre hvad vi kan gøre for dig.