Vedrørende COVID-19: Hos FixPhone holder alle vores butikker normalt åbent. Vi følger selvfølgelig samtlige anvisninger fra myndighederne. Vi anbefaler vores kunder at bruge den tilgængelige håndsprit ved ankomst og inden afgang. Vi desinficerer alle enheder inden udlevering.
iPhones med smadret skærm

Danmarks bedst bedømte iPhone reparationer - Hillerød

Lige ud til slottet, midt i gågaden, finder du FixPhone Hillerød. De sidste mange år har vi hjulpet med adskillige reparationer og råd til vores trofaste og nye kunder der både inkludere private og virksomheder. Vores værksted har certificeret teknikere og kyndigt personale til at tage imod dig og vejlede dig i hvilken løsning der er den bedste for dig. Vores fokus har altid ligget på den bedste kundeoplevelse og derfor er vores mål at du skal føle dig tryg, ordentligt orienteret og få den bedste service samt at have kvalitetsreparationer af både telefoner og tablets. 

Vi er stolte og taknemmelige for vores kunders mange gode anmeldelser, som du kan se her på Trustpilot.

En reparation hos os vil typisk tage omtrent 20-60 minutter. Her kan du jo passende gå en tur i slotsparken, besøge slotsarkaderne eller Cafe Valentin i Hillerød der ligger tæt på eller ordne andre ærinder. Du er også altid velkommen til at vente i butikken med en kop kaffe eller få råd og vejledning i mellemtiden, dette kan eksempelvis være i, hvordan du bedst mulig forebygger skader, eller hvilke apps eller programmer du ville kunne få gavn af. Vores personale er altid klar på en snak, eller du kan helt simpelt nyde en afslappende halv time i en af stolene.

FixPhone i Hillerød ligger 10 minutter fra Hillerød Station, så det er let at komme til fra Fredensborg, Frederikssund, Lyngby, Roskilde eller Helsingør. Lige ved butikken er der også gode parkeringsmuligheder hvis du ankommer i bil, hvilket gør det nemt og bekvemt lige at hoppe ind forbi butikken, når du er i nærheden, eller når tiden lige passer i din hverdag.

I vores butik i Hillerød reparerer vi alle smartphones, tablets, PC’er og MacBooks – Vi har walk-in service og reparerer typisk indenfor 60 min, selv uden forudgående aftale.

 

 

FixPhone Hillerød

Slotsgade 41
3400 Hillerød

Hurtige og Billige reparationer – Hillerød

Vores teknikere har god erfaring og er alle certificeret, derfor er ingen reparation en udfordring for os. Vi klare alle typer reparationer på både smartphones og tablets. Typisk vil vi altid råde dig til at komme ind forbi og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi bedst muligt løser din skade, få vejledning i hvordan du optimere din enhed eller få panserglas på din iPhone. Det sidste er altid vores anbefaling, da de skader vi typisk ser er skærmbrud på telefoner. Som en ekstra service monterer vi panserglasset gratis. Du finder desuden tilbehør til enhver type uanset hvilket mærke du foretrækker og til hvilken enhed du har behov.
Certificeringsstempel
Diverse smartphones

Reparation af iPhone, Oneplus, Samsung, Sony, Nokia etc.

Vi efterstræber at du forlader FixPhone Hillerød tilfreds og med følelsen af at du har fået værdi for pengene. Vores reparationer er derfor altid af bedste kvalitet men til en fair og god pris. Du kan både komme som walk-in eller booke tid på forhånd, så det beds muligt passer ind i dit liv.
Kom ind i butikken i Hillerød og forhør dig om hvad vi kan gøre for dig, uanset skadetype. Vi klare alt fra skærmbrud, batteriskifte, vandskader til software og fugtcensor problemer.