Macbook Air 13” (2010-2017)

MacBook Air 13″ (model A1466) reparation – hurtigt, billigt og med originale reservedele. 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

macbook air reparation
ReparationPris
Skærm1.595,-
Batteri895,-
Tastatur1.495,-
TrackPad895,-
Ladeindgang (MagSafe port)795,-
Blæser495,-
Højtaler495,-
Ny MagSafe Oplader545,-
128 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.495,-
256 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.795,-
512 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.995,-
Væskeskade-rens495,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)295,-

Bestil tid

  MacBook Air 13” Reparation

  Alle vores teknikere er certificerede, hvilket sikrer dig den bedste reparation. Vi bruger desuden originale reservedele, hvilket sikrer dig en optimalt fungerende MacBook efter reparationen. MacBook Air 13” reparationer klarer vi hurtigt og billigt – se prislisten ovenfor. Vi kan klare stort set alle typer reparationer, uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, batteri, tastatur, ladeindgang, blæser eller reparation af en hardware- og softwarefejl.

  Er skærmen smadret, er det formentlig tid til et skærmskifte

  Har du været uheldig og tabt eller på anden måde fået smadret skærmen på din MacBook Air 13”, kan vi skifte skærmen for dig, hvorefter din Mac er så god som ny. Vi har skiftet mange tusinder af skærme, og vores teknikere klarer ofte skærmskiftet på MacBook skærme på under 60 min.

  Væskeskade i din MacBook

  Ofte nyder man et glas vand eller en kop kaffe, mens man surfer nettet, streamer film og serier eller på anden måde nyder tiden med sin Mac, hvilket desværre kan ende med at man får tabt væske i den. Heldigvis kan den i mange tilfælde stadig reddes. Vi kan identificere og skifte beskadigede dele, så din MacBook Air 13” fungerer korrekt igen.

  MacBook Air 13” batteri løber hurtigt tør for strøm eller virker ikke

  Er du nødsaget til at have din oplader med dig hvor end du går, fordi batteriet ikke holder på strømmen, som det gjorde, da den var ny, er det formentlig tid til at skifte batteriet. Et batteriskifte på din Air 11” vil få den til at holde på strømmen, som den gjorde som ny. Kom forbi en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så reparerer vi den – ofte på under 60 min. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

  Fejl i Software

  Det er ikke altid et spørgsmål, om at skifte reservedele, og ofte er software fejl mere komplicerede. Det er dog noget, som vi hos Fixphone har ekspertise i og kan derfor hurtigt finde ud af, hvad din Mac fejler. Det gør vi, ved at foretage en fejlsøgning på din MacBook Air 13”. Vi oplever flere, som har svært ved at komme på Wi-Fi, regelmæssig får sort skærm, blinkende skærm, tvangslukning og andet. Vi har repareret tusinder af MacBooks, og kan derfor hurtigt finde roden til problemet.

  Kontakt os

  Du er meget velkommen til at kontakte os, og vi kan fanges på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du er altid velkommen, til at kigge forbi os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Se hvordan andre kunders erfaringer med os har været på her på Trustpilot.