iPhones smadret skærm

iPhone reparation Hillerød - Danmarks bedst bedømte mobilreparationer.

Lige ud til slottet, midt i gågaden, finder du FixPhone Hillerød. De sidste mange år har vi hjulpet med især iPhone reparation og råd til vores trofaste og nye kunder der både inkludere private og virksomheder. Vores værksted har certificeret teknikere og kyndigt personale til at tage imod dig og vejlede dig i hvilken løsning der er den bedste for dig. Vi kan varetage alt fra iPhone reparationer, iPad reparationer, android reparationer og MAC/PC reparationer. Vores fokus har altid ligget på den bedste kundeoplevelse og derfor er vores mål at du skal føle dig tryg, ordentligt orienteret og få den bedste service samt at have kvalitetsreparationer af både telefoner og tablets. 

Vi er stolte og taknemmelige for vores kunders mange gode anmeldelser, som du kan se her på Trustpilot.

Stort udvalg og hurtig service

En reparation hos os vil typisk tage omtrent 30-60 minutter. Vi klarer faktisk 95 % af alle iPhone reparationer inden for 60 min. En iPad reparation ligger typisk på 1-2 timer. Computere og mac reparationer tager typisk 1-3 dage. Vi er et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at lagerfører så mange dele som muligt, så en reparation altid kan klares hurtigt. Men det kan være udfordrende at have dele hjemme til alle 10.000 Samsung, Sony, Huawei, Oneplus og iPhone telefoner. Så derfor har vi udviklet et booking system, hvor man med fordel kan bestille tid. På den måde sikrer man sig, at vi skaffer reservedelen til det ønskede tidspunkt. Her kan du jo passende gå en tur i slotsparken, besøge slotsarkaderne eller Cafe Valentin i Hillerød der ligger tæt på eller ordne andre ærinder, mens du venter på din mobil reparation.

Perfekt og bekvemt placering

FixPhone i Hillerød ligger 10 minutter fra Hillerød Station, så det er let at komme til fra Fredensborg, Frederikssund, Frederiksværk, Helsinge, Slangerup, Allerød eller Birkerød. Lige ved butikken er der også gode parkeringsmuligheder hvis du ankommer i bil, hvilket gør det nemt og bekvemt lige at hoppe ind forbi butikken, når du er i nærheden, eller når tiden lige passer i din hverdag. Der er faktisk 1 times fri parkering på den store parkeringsplads, der kaldes “fisketorvet”, lige foran vores butik.

Kort sagt – I vores butik i Hillerød reparerer vi altså alle smartphones, tablets, PC’er og MacBooks – Vi har walk-in service og reparerer typisk indenfor 60 min, selv uden forudgående aftale.

 

FixPhone Hillerød

Slotsgade 41
3400 Hillerød

Hurtige og Billige reparationer – Hillerød

Vores teknikere har god erfaring og er alle certificeret, derfor er ingen reparation en udfordring for os. Vi klare alle typer reparationer på både smartphones og tablets. Typisk vil vi altid råde dig til at komme ind forbi og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi bedst muligt løser din skade, få vejledning i hvordan du optimere din enhed eller få panserglas på din iPhone. Det sidste er altid vores anbefaling, da de skader vi typisk ser er skærmbrud på telefoner. Som en ekstra service monterer vi panserglasset gratis. Du finder desuden tilbehør til enhver type uanset hvilket mærke du foretrækker og til hvilken enhed du har behov.
macbook reparation hillerød
iPhone reparation hillerød

Reparation af iPhone, Oneplus, Samsung, Sony, Nokia etc.

Vi efterstræber at du forlader FixPhone Hillerød tilfreds og med følelsen af at du har fået værdi for pengene. Vores reparationer er derfor altid af bedste kvalitet men til en fair og god pris. Du kan både komme som walk-in eller booke tid på forhånd, så det beds muligt passer ind i dit liv.
Kom ind i butikken i Hillerød og forhør dig om hvad vi kan gøre for dig, uanset skadetype. Vi klare alt fra skærmbrud, batteriskifte, vandskader til software og fugtcensor problemer.