iPad Air 4 (2020) reparation

Har du ødelagt din iPad Air 4 (2020) og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

iPad-4-2020-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.995,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri1.195,-
Ladestik995,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Reparation af din iPad Air 4 2020 model

  iPad Air 4 2020 er en fantastisk tablet og er i blandt de allerbedste på markedet. Vi danskere er rigtig glade for Apples unikke produkter, også når det gælder deres tablets. Det er også helt forståeligt, når man ser nærmere på iPad Air 4 modellens gode kamera, tynde og elegante design, glidende touch på skærmen og let genkendelige software/brugeroverflade, som de fleste af os kender.

  Selv om iPad Air 4 ligger blandt de allerbedste på markedet, er du ikke sikret imod skader. Om det gælder en ødelagt eller smadret skærm, at batteriet bliver slidt og skal udskiftes eller andet der ikke virker som det skal, så kan vi hjælpe med udskiftning eller reparation. Vi bruger altid reservedele af højeste kvalitet. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af FixPhone butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Udskiftning af din iPad Air 4 2020 skærm

  Trods de mange fordele ved Apples produkter og deres flotte designs, så er Air 4 tabletten også et offer for en af de få ulemper, som du nok har gættet, at de fleste af deres produkter har, netop en skrøbelig skærm. Er uheldet ude, har du tabt din skærm og smadret den, så står vores dygtige teknikere klar i en af vores butikker klar til at tage sig af din iPad, såvel som alle dine elektroniske enheder.

  Hvordan en flækket skærm kan skade din iPad Air 4 tablets software og hardware

  Revner og flænger kan være et stort problem for din iPad, på trods af at den stadig virker fint, og kun ser ud til at lide af skønhedsfejl på frontskærmen. Det skyldes at fugt og vand kan trænge igennem revner på din iPad Air 4. Det kan være skadeligt, ikke kun for dit hardware, så som lyden på højtalerne, mikrofonen og kameraet, men også for din software på din tablet. Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis alle ridser, revner eller flænger der er skadelige, men hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at tage fat i os.

  Selv om det er ikke gratis at få lavet reparationer af dine elektroniske enheder, betyder det ikke at det skal være dyrt. Vi fikser typisk skaderne billigt, professionelt og hurtigt. En reparation af din iPad Air 4 skærm tager typisk under 60 minutter, og du kan både booke tid online på vores hjemmeside, eller besøge en af vores butikker, da vi også er et walk-in værksted.

  Dit iPad kamera er gået i stykker

  Vi nyder at se vores kunders glæde, når de får deres enheder repareret og genskabt til så godt som ny tilstand igen. Vi ved hvor vigtigt dit kamera og især dine billeder er, og hvor vigtigt det er, at dit kamera hurtigt fungerer optimalt igen. Derfor har vi oftest iPad Air 4 kameraer på lager, og vi klarer dermed udskiftning af dit kamera på under 60 min.

  Batteri og opladerindgang driller eller oplader ikke

  Har du en opladerindgang i din iPad Air 4 2020 der driller, kan du måske selv fikse det ved at fjerne støv derfra med en nål. Måske har du tabt din Air 4 i vand og batteriet har taget skade og er gået i stykker, måske lader det bare langsomt eller løber for hurtigt tør for strøm. Årsagerne til problemet, er ikke altid lige let at finde, men hvis dit batteri løber hurtigt tør for strøm, oplader langsomt op, din iPad Air 4 registrerer/ikke registrerer opladerstikket ordentligt pga. opladerindgangen driller eller andet har brug for at blive udskiftet eller repareret, så står vi klar i FixPhone butikkerne, klar til at hjælpe dig godt videre, når skaden er sket.

  Kontakt

  Som både et walk-in værksted, men også et værksted, hvor du kan booke tid til reparation online, står vi altid klar i butikkerne til at kære os om dit problem, når uheldet er ude. Du finder os på Sjælland i byerne HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Vi kan og kontaktes på tlf. 70345603mail , gennem kontaktformularen og på Facebook.