Sony Xperia XZ2 reparation

Har du ødelagt din Sony Xperia XZ2 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger.

Sony Xperia XZ2
ReparationPris
Skærmskift, Original1.595,-
Batteri595,-
Bagcover, original1.195,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Sony Xperia XZ2 reparation

  Uanset om din skærm er smadret, højtaler er i gået i stykker, din mikrofon ikke virker, batteri er dårligt eller andet er ødelagt, så kan vi hjælpe. Vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparatører, og tidligere kunder har anmeldt vores service her på Trustpilot.

  Hvis ikke prisen fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din Sony Xperia reparation.

  Hurtig og billig reparation af Sony Xperia XZ2

  Vi kan oftest klare reparationer på under 60 min., og mens du nyder en kop kaffe i sofaen eller går en lille tur. Vi garanterer billige priser, ved at vi køber stort ind, og fordi at har opbygget gode leverandøraftaler.

  Vi kontaktes nemt og svarer hurtigt

  Vores kundeserviceafdeling kan kontaktes alle hverdage fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-15. Du kan også reservere tid til din Sony reparation i bookingsystemet her på siden. Vores butikker findes i Helsingør, Hillerød og Roskilde, og du er velkommen til at kigge ind uden forudgående aftale, så ser vi på din mobil på stedet.