Samsung Galaxy S6 Edge

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S6 Edge og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Samsung Galaxy S6 Edge
ReparationPris
Skærm, original1.695,-
Batteri499,-
Bagcover, original499,-
Bagcover, kopi299,-
Ladestik499,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidReparation af Samsung S6 Edge

Hos Fixphone finder du den bedste men samtidig billigste reparation af din Samsung S6 Edge. Vi anvender kun de bedste reservedele til vores reparationer, og tilbyder samtidig 2 års reparationsgaranti. Vores teknikere er alle certificeret og uddannet og har et utal af Samsung reparationer bag sig. De har derfor en gevaldig viden, og kan på baggrund af dette hurtigt og nemt reparere din Samsung S6 Edge. Du kan derfor med tryghed overlade din reparation til os, og forvente en kvalitetsreparation indenfor 1 time. Vi reparerer alt, uanset hvor kompliceret skaden måtte være. Vi ser ofte at folk henvender sig til os for skærmskifte, batteriudskiftning og lignende, men hvis din skade er mere kompliceret som for eksempel væskeskade, kamerareparation eller lignende, kan vi også sagtens reparere dette. Nedenfor ser du en liste over de typiske skader, men fremgår din skade ikke herunder, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe eller kontakte os skriftligt på mail eller Facebook, og så vil en fra vores kundeservice hurtigt vende retur til dig. Du kan endvidere også reservere din tid i vores online bookingsystem her på siden. På denne måde kan du selv vælge den dag og tid der passer bedst ind i dine planer, og være sikker på at en tekniker er ledig når du aflevere din Samsung S6 Edge. Haster reparationen mere, er du altid velkommen i vores åbningstid alle hverdage fra kl. 10-18 og om lørdagen kl. 10-16, så reparere vi hurtigt din smartphone mens du læner dig tilbage og nyder en kop kaffe.