Sony Xperia 10 IV reparation

Har du fået ødelagt din Sony mobil og brug for en Sony Xperia 10 IV reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Sony Xperia IV reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Sony Xperia 10 IV reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.395,-
Batteri695,-
Bagcover, original595,-
Ladestik695,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia 10 IV

  Fra Sony kommer der løbende nye udgivelser som overrasker os med deres imponerende egenskaber og design – her er Sony Xperia 10 IV ingen undtagelse. Når du læser med her, er du dog formentlig en af de uheldige, som har brug for en reparation på din mobil. Hos FixPhone er vi behjælpelige med din Sony Xperia 10 IV reparation, og vi tilbyder altid 2 års reparationsgaranti. Kombineret med vores høje serviceniveau, har det resulteret i, at vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksted på Trustpilot.

  Sony Xperia 10 IV reparation

  Vi har valgt at lagerføre de fleste reservedele til Sony Xperia 10 serien, så vi kan tilbyde ekspres reparation på disse modeller. Det gælder også reservedele til Sony Xperia 10 IV mobilen, så hvis du står med en ødelagt skærm, batteri eller andet, kan vi ofte hjælpe dig med det samme. De mest forekomne reparationer er skærmskifte og batteriskifte mv. og derfor forsøger vi altid at have disse på lager.

  Har du fået ødelagt skærmen på din Sony Xperia 10 IV?

  Vi ved hvor vigtig telefonen er i dag. Derfor prioriterer vi også at reparere og udskifte skærmen inden for kort tid. Ved at lagerføre originalskærme i vores butikker, kan vi typisk sørge for, at din Sony Xperia 10 IV får en ny skærm på under en time. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. For at give dig den bedste reparationsservice, får du desuden 2 års reparationsgaranti.

  Skal din Sony Xperia 10 IV have nyt batteri?

  Batteriet er en sliddel som taber strømkapacitet over tid. Hvor hurtigt afhænger blandt andet af, hvor meget telefonen bruges, dets stand og alder. Det er naturligt at et batteri taber ca. 10-20 % efter 1 år, og behovet for et nyt batteri til Sony Xperia 10 IV kan opstå efter 2-4 år. Eller når du synes, det er til gene for dig. Har du udfordringer med batteriet inden for de første 2 år, anbefaler vi, at du gør brug af din reklamationsret.

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.