Sony Xperia 10 III reparation

Har du fået ødelagt din mobil og dermed brug for en Sony Xperia 10 III reparation eller udskiftning af en reservedel? Vi kan klare både skærmskift, nyt batteri, dårlig opladning og/eller eventuelle lydproblemer.

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Sony Xperia 10 III reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Sony Xperia 10 III reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.495,-
Batteri595,-
Bagcover, original495,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Ørehøjtaler595,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia 10 III

  Er du en heldig ejer af en smartphone fra Sony Xperia serien, er vi langt fra overraskede. Sony imponerer gang på gang med deres mange udgivelser og er for alvor med i kampen om markedsandele på det danske smartphone-marked. Sony betager os også med deres Sony Xperia 10 III. Har du brug for hjælp eller reparation af din Sony Xperia 10 III mobil, så er der god grund til at læse med her. Hos Fixphone kan vi være behjælpelige med en solid mobilreparation. Vi tilbyder ydermere altid 2 års reparationsgaranti på alt udført arbejde.

  Sony Xperia 10 III reparation

  Når du overlader din Sony Xperia 10 til et af vores værksteder, så kan du oftest få den tilbage i repareret stand inden for kort tid. Som en af de få smartphone-værksteder, lagerfører nemlig de fleste reservedele til Sony Xperia 10. Det betyder, at vi oftest kan reparere din telefon, samme dag som du har brug for det, hvis du fx har tabt din mobil. Skulle reservedelen mod forventning være udsolgt på dagen, kan vi bestille den hjem til dagen efter fra vores europæiske samarbejdspartnere.

  Ødelagt Sony Xperia 10 III skærm

  Skærmreparationer er nogle af de hyppigste i alle vores butikker. Det gælder også, når det kommer til Sony Xperia 10 III. Har du en ødelagt skærm, kan vi hjælpe dig udskifte den inden for kort tid. Typisk allerede inden for en time. Vil du være helt sikker på, at vi har en Sony Xperia 10 III skærm på lager, når du kommer, anbefaler vi, at du booker tid.

  Sony Xperia 10 III batteri

  Batteriet slides op over tid, da det er en såkaldt sliddel, som naturligt vil miste sin kapacitet over tid. Dog er det oftest efter 2 år, at de fleste vil opleve et behov, for at få et nyt batteri i deres Sony Xperia 10 III. Står du med et sløvt eller dødt batteri, så kan vi hos FixPhone hjælpe dig med et batteriskift. Hos FixPhone kan vi hjælpe dig med et batteriskift, og da vi bruger markedet bedste reservedele, får du den fulde strømtid tilbage.

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.