Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S20 Ultra og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S20 Ultra reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.195,-
Batteri595,-
Bagcover, original695,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)795,-
Kamera (bag)1.195,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation

  Lanceret i februar 2020, samtidigt med de nye S20 og S20+. Modellerne indeholder ny teknologi, store batterier, kameraer med imponerende funktioner og 5G.

  Hos FixPhone har vi repareret Samsung telefoner i mere end 10 år, og der er efterhånden intet vi ikke har set, repareret eller fixet. Vores værksteder er certificerede, og vi tilbyder 2 års reparationsgaranti på alt vores arbejde, så du kan være helt tryg, når du overlader din mobil til os. Oftest reparerer vi på under 60 min, så du hurtigt kan komme videre med din dag.

  Reparation af Samsung Galaxy S20 Ultra skærm

  Desværre kan man være uheldig at tabe sin Samsung, og i nogle tilfælde betyder det, at skærmen smadrer. Andre gange går den måske i sort eller nogle af pixlerne bliver defekte. Sker det for dig, så kan du altid kigge forbi en af FixPhones butikker. Her kan vi hurtigt finde frem til, hvordan din Galaxy S20 Ultra bedst og billigst repareres. Ofte er et skærmskifte løsningen. S20 Ultra skærme har vi ofte på lager, så vi kan hurtigt hjælpe dig med dette.

  Modellen har en stor 6,9 tommer skærm. Det er den model med den største skærm af de 3 Samsung telefoner som udkom i februar 2020. Billedkvaliteten, med sin 2K skærmopløsning med Dynamic AMOLED teknologi, er helt i top. Galaxy S20 serien har fået 120 Hz opdateringsfrekvens i skærmene, og derfor opdateres skærmen 120 gange i sekundet, hvilket giver en mere flydende oplevelse.

  Samsung batteriskifte

  Galaxy S20 Ultra er udstyret med et stort batteri med 5.000 mAh, og det er meget højere end eksempelvis iPhone 11 Pro Max (3969 mAh). Selvom den bruger strøm til at vise den flotte grafik, skulle den stadig kunne holde en hel dag uden opladning. Til S20 Ultra kan tilkøbes en 45W oplader, hvis du vil have mulighed for at kunne lade hurtigere op på mindre tid.

  Løber din Samsung hurtigt tør for strøm, slet ikke tænder eller andet, så kan det være en ide at skifte batteriet. Det kan vi hurtigt finde ud af, hvis du kigger forbi en af vores butikker, som alle har eget værksted, og ikke kræver forudgående aftale. Vi kan skifte batteriet i vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Reparation af Galaxy S20 Ultra kamera

  Du får i denne model ultravidvinkel optik på 12MP, et hovedkamera på 108MP med optisk billedestabilisering og en telephoto optik med 4 gange optisk zoom på 48MP også med optisk billedestabilisering. Derudover et kamera til registrering af dybde. Dertil kommer 100 gange Super Resolution Zoom. Kameraet har udover de 4 gange optisk zoom også 10 gange Hybrid optisk zoom. Det er, som det anes af navnet, en blanding mellem optisk og digital zoom.

  Man kan filme i op til 8K på Galaxy S20. 8K billedet kan omdannes til 4K og ned til fuld HD. Single Take er en ny funktion man kan slå til, hvor der så tages både video og billeder, og alle kameraer bliver i taget i brug. Skulle et eller flere kameraer være gået i stykker, kan vi udskifte eller reparere kameraet for dig.

  Kontakt os

  God kundeservice og kvalitetsreparationer er kerneværdier for os, og du kan se vores gode anmeldelser på Trustpilot. Vi kan kontaktes på mail, telefon og på Facebook.