Sony Xperia 10 II reparation

Har du fået ødelagt din mobil og brug for en Sony Xperia 10 II reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Sony Xperia 10 II reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Sony xperia 10 ll reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.395,-
Batteri595,-
Bagcover, original495,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Ørehøjtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia 10 II

  Sony overrasker endnu engang med deres mange udgivelser som lanceres på række. Stadig formår de at have de fedeste nye features med, såsom fremragende objektiver, super coreprocessor og display. Her er Sony Xperia 10 II ingen undtagelse. Du læser formentlig med på denne side, fordi du har brug for hjælp eller reparation af din Sony Xperia 10 II. I HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  finder du FixPhone. Vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksted på Trustpilot, Google Business og Facebook og her kan vi hjælpe dig med en solid mobilreparation.

  Sony Xperia 10 II reparation

  Vi gør en dyd ud af at være en seriøs udbyder af service og mobilreparationer. Det gælder i den grad også Sony Xperia 10 serien, hvor vi som en af de få værksteder ligger inde med de mest almindelige reservedele. Dermed kan vi hurtigt hjælpe dig, hvis du lige har tabt din telefon og skal bruge en ny skærm, batteri eller andet. Skulle du fx tabt telefonen, og brug for en ny skærm til din Sony Xperia 10 II, så hjælper vi dig inden for kort tid.

  Ny skærm til Sony Xperia 10 II

  Med egen lagerføring, pålidelige leverandører og certificerede teknikere, er det os en glæde at kunne tilbyde ekspres reparation af din Sony Xperia 10 II, hvis din skærm skal skiftes. Vi ligger inde med skærme, batterier og bagsider mv. til Sony Xperia mobilerne. Det giver os de bedste forudsætninger, for at kunne hjælpe dig, når du står med din ødelagte skærm.

  Få et nyt Sony Xperia 10 II batteri

  Strømkapaciteten på dit batteri, vil forventeligt falde over tid. Det kan skyldes alt fra almindeligt brug, tab eller slag og batteriet levetid. Det er naturligt at batteriets kapacitet forringes ca. 10-20 % på et år, men det bør ikke være mere end det. I så fald bør du undersøge din reklamationsret. Er der gået mere end 2 år, kan du, hvis batteriet er til gene for dig, få hjælp. Vi skifter dagligt Sony Xperia 10 II batterier, og du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker eller kontakte os