Samsung Galaxy J7 2015

Har du ødelagt din Samsung Galaxy J7 2015 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Samsung Galaxy J7
ReparationPris
Skærm, original995,-
Skærm, klasse A kvalitet595,-
Batteri299,-
Ladestik399,-
Mikrofon399,-
Kamera-glas249,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidReparation af Samsung Galaxy J7 2015

Fixphone er Danmarks bedste mobilreparatør, og det er vi stolte af. Vi leverer altid hurtig og god service og kvalitetssikre reparationer af Samsung Galaxy J7 2015. Vores dygtige teknikere har utallige reparationer bag sig, er alle certificeret og har en stor viden når det gælder reparationer af Samsung smartphones. Vi bruger kun reservedele af bedste kvalitet, og tilbyder oveni også 2 års reparationsgaranti. Du kan derfor føle dig tryg ved at overlade din reparation i vores hænder. Vi kan lave alle reparationer på Samsung Galaxy J7 2015, om det er skærmbrud eller mere kompliceret skader såsom reparation af kameraer eller væskeskader. Du kan her på siden bestille din tid allerede i dag, og på den måde sikre dig at en tekniker er ledig den dag & tid der passer dig. Er din skade af mere hastende karakter, er du også altid velkommen til blot at komme forbi en af vores butikker. Vi bestræber os på altid at have udført enhver reparation indenfor en time. Så kan du hurtigt komme på farten igen, med en fuld funktionsdygtig telefon. Vores hjælpsomme kundeservice er klar til at besvare de spørgsmål du måtte have både telefonisk og skriftligt over enten mail eller Facebook. De deler desuden også gerne ud af tips og tricks til hvordan du bedst muligt beskytter din enhed mod skader i fremtiden.