OnePlus Nord N20 SE reparation

Har du fået ødelagt din OnePlus Nord N20 SE og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en OnePlus Nord N20 SE reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål til din OnePlus reparation, er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

OnePlus Nord N20 SE reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet895,-
Batteri595,-
Bagcover, original495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (bag)895,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  OnePlus Nord N20 SE reparation i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Når du har bevæget dig ind på denne side, tyder det på, at din OnePlus Nord N20 SE ikke fungerer som ønsket. Det skyldes ofte at telefonen er blevet tabt eller har fået et hårdt slag, men nogle gange kan der også være uforklarlige årsager til, hvorfor den er defekt. Hos FixPhone har vi mange års erfaring med mobilreparationer, og vi er bl.a. specialister i OnePlus-telefoner. Du får desuden 2 års reparationsgaranti på udførte reparationer. Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på herunder, kan du kontakte FixPhone eller komme forbi i en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge Vi er Danmarks bedst bedømte smartphone-værksted på Trustpilot.

  Reparation og udskiftning af skærmen på OnePlus Nord N20 SE

  FixPhone butikkerne er alle lagerførende, hvilket betyder, at vi oftest har de mest gængse reservedele på lager. Det gælder i høj grad skærme og batterier til Nord N20 SE modellen. Dermed kan du, når uheldet er ude, besøge din nærmeste butik, og få skiftet din skærm inden for kort tid. Oftest klarer vi et skærmskifte på under 60 min., og vi byder gerne på kaffe eller vand mens du venter.

  Trænger din OnePlus Nord N20 SE til et nyt batteri?

  Hvis du har købt din telefon fra ny, bør batteriet have god strømkapacitet og nemt holde til en dags almindelig brug. Oplever du derimod, at du skal lede efter opladeren og næste strømstik flere gange om dagen, så er batteriet enten slidt eller defekt. I så fald bør du overveje at få det skiftet til et nyt. Hvis din OnePlus Nord N20 er under 2 år gammel, kan være det værd at undersøge om reklamationen dækker. Gør den ikke, så vil vi glædeligt hjælpe dig med at få skiftet batteriet til et nyt.

  Kontakt vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale.