Sony Xperia 1 III reparation

Har du fået ødelagt din mobil og brug for en Sony Xperia 1 III reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Sony Xperia 1 III reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Sony Xperia 1 III reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original3.295,-
Batteri695,-
Bagcover, original595,-
Ladestik695,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler695,-
Højtaler695,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia 1 III

  Sonys konsistente evne til at imponere med nye lanceringer og modeller år efter år, har også resulteret i større kamp om markedsandel på smartphone-markedet. Her er den vandafvisende Sony Xperia 1 III model med 5G ingen undtagelse. Når du er landet på denne side, er det med god sandsynlighed fordi du har brug for hjælp eller en reparation af din Sony Xperia 1 III. Hos FixPhone hjælper vi dig med din Sony reparation, og sikrer dig at du kommer godt videre. Vi giver dig 2 års reparationsgaranti med på vejen, skulle reparationen mod forventning ikke stå 100 % optimal. Høj kvalitet og god service har betydet, at FixPhone i dag er Danmarks bedst bedømte mobilreparations-værksted på Trustpilot.

  Sony Xperia 1 III reparation

  Kontra mange andre værksteder, har vi valgt at lagerføre de mest populære reservedele til Sony telefoner. Kort og godt er FixPhone en af de få aktører på markedet, som kan tilbyde ekspres reparation af din Sony mobil. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skulle du ved et uheld have forårsaget skade på din Sony Xperia 1 III, er det med god sandsynlighed, at vi kan klare din reparation samme dag. Også uden forudgående aftale. For ikke at nævne, at skulle vi imod forventning ikke have den nødvendige reservedel på lager, kan vi oftest få dem hjem næste dag fra vores europæiske samarbejdspartnere.

  Udskiftning af ødelagt eller beskadiget Sony Xperia 1 III skærm

  Som beskrevet ovenfor, er der ikke langt fra skade til reparation af din Sony Xperia 1 III hos FixPhone. Da vi har valgt at lagerføre de fleste reservedele, kan vi oftest hjælp dig inden for kort tid. På den måde kan vi oftest reparere din telefon på under en time, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor kan vi i langt de fleste tilfælde hjælpe med en mobilreparation, når du kigger forbi en af butikker. Uanset om det drejer sig om en ødelagt skærm, et slidt batteri eller noget helt tredje.

  Sony Xperia 1 III batterislidtage

  Sony Xperia 1 III batteriet bør snildt holde en hel dag uden at skulle oplades. Det er dog undgåeligt ikke at slide batteriet op, da det er en såkaldt slid-del, som mister sin kapacitet over tid. Ved en mærkbar forringelse af batterilevetiden, vejledes du i første omgang til at gøre brug af din reklamationsret, hvis den stadig er gældende. På 1 års tid, bør batteriet ikke miste mere end 10-20 % af sin strømkapacitet. Efter 2-4 år er behovet for et nyt batteri dog helt naturligt for mange. Kunne du tænke dig at få den gode batteritid tilbage, så kig forbi din nærmeste FixPhone butik.

  Lider din mobil af et dårligt batteri, eller har du andre udfordringer med dit batteri på din Sony Xperia 1 III mobil, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du også velkommen til at komme forbi en af vores butikker – det kræver ikke forudgående aftale.