Samsung Galaxy A72 5G reparation

Har du fået ødelagt din Samsung Galaxy A72 5G og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Samsung-Galaxy-A72-Mobil-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.195,-
Bagcover, original395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)795,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af Samsung Galaxy A72 med 5G

  Med dets lækre multikamera-system, lange batterilevetid, kompetente IOS kamera og flotte og behagelige billede pga. ”Eye Comfort Shield” er Samsung Galaxy A72 en rigtig fed smartphone, som mange af os danskere har glæden af at eje.
  Har din Galaxy A72 været ude for et uheld og har du fået beskadiget din mobil, så hjælper vi dig med din reparation. Med mange års erfaring er der ikke en reparation, vi ikke kan klare. Det gælder alt fra din ødelagte ladeport, smadrede mobilskærm, dårlige batteri eller kamera mm.

  Skærmskifte af smadret skærm

  Skærmskifte reparationer foretager vi dagligt og det er en reparation, som vi er specialiserede i med vores mange års erfaring i telefonreparationsbranchen. Så står du med en smadret Galaxy A72 lækre og ”glatte” skærm, kan du trygt komme ned forbi en af vores butikker, hvor vores teknikere står klar til at klare din reparation. Oftest på under 60 minutter. Vi har næsten altid dine reservedele på lager.

  Smadret kamera på Galaxy A72

  Galaxy A72 mobilen har et virkelig lækkert altid skarpt og stabilt multikamera system. Derfor ville det være en skam, hvis du ikke kunne udnytte kameraets funktionalitet, eller blot tage billeder og videoer i hverdagen, når de sjove eller flotte momenter byder sig på.

  Vi har mange års erfaring med alle slags mobilreparation og bruger kun reservedele af højeste kvalitet.
  Så uanset om du har smadret dit kamera på din Galaxy A72 ved at tabe den, eller en helt anden grund, så kan vi oftest klare din reparation på under 60 minutter.

  Batteriskifte på under 60 minutter

  Hvis du har beskadiget dit batteri, er det oftest fordi det har taget skadet fra et uheld, fået en vandskade eller blot blevet slidt af almindeligt brug. Uanset grunden, så er vi vant til alle typer af reparationer, når det kommer til dit batteri på din mobil. Det gælder også Galaxy A72 mobilen.
  Løber din Galaxy A72 hurtigt tør for strøm og vil du gerne optimere levetiden på din Galaxy A72 mobils batteri, så er du altid velkommen til at komme ned forbi os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.

  Diverse telefonreparationer

  Kan du ikke finde en specifik reparation eller har en forespørgsel, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har de fleste reservedele til nye og gamle smartphone modeller. Drejer din reparation/efterspørgsel sig fx om en reparation på en ødelagt højtaler, ladeport, mikrochip, hardware eller software mm. så tag endelig kontakt for at høre nærmere.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmesiden til din reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.