Samsung Galaxy A21S reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A21S og brug for hurtig reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung_galaxy_a21s_reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original795,-
Batteri395,-
Bagcover, original395,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)495,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af din Samsung Galaxy A21S telefon

  Når det kommer til fede og lækre smartphones, er Samsung Galaxy serien et godt bud. Det er også her du finder Samsung Galaxy A21S, som er en fed smartphone med et stort display, har en hurtig processer og et skarpt billede pga. HD+ display, samt kant til kant billede.

   

  Man bør altid prøve at undgå skader ved at beskytte sin Samsung Galaxy A21S med et cover og et panserglas, men det betyder dog ikke at du er sikret imod skader og defekter. Når uheldet er ude og din skærm er gået i sort eller er smadret, batteriet hurtigt løber tørt for strøm eller noget helt tredje, så står vores dygtige mobilteknikere klar i FixPhone butikkerne.

   

  Defekt eller smadret Samsung Galaxy A21S

  Er din skærm gået i stykker, i sort eller blevet smadret, kan du opsøge en af vores dygtige teknikere i vores butikker i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Vi er eksperter i mobilreparationer og foretager til dagligt skærmudskiftninger, og heriblandt også på Samsung Galaxy A21S telefoner.

  En skærmreparation hos FixPhone tager typisk under 60 minutter og vi har oftest alle reservedele på lager.

   

  Ødelagt kameralinse på din Samsung Galaxy A21S

  Samsung Galaxy A21S mobilen har et virkelig lækkert kamera og derfor ville det være en skam, hvis din kameralinse er gået i stykker eller taget skade af et fald, vand eller en anden årsag. Vi er eksperter til at udskifte kameralinser ud på din Samsung mobil, også når det gælder Samsung Galaxy A21S.

   

  Løber dit Samsung Galaxy A12 batteri hurtigt tør for strøm?

  Løber din Samsung Galaxy A21S hurtigere tør for strøm end da du købte den, kan det skyldes den simple årsag at batteriet er blevet slidt op. Det kan også være at dit batteri har taget skade eller er gået i stykker af en anden årsag. Vi hjælper dig med at få skiftet dit batteri ud på din Samsung Galaxy A21S, så du kan få glæden tilbage, som du havde, da dit batteri var i original tilstand.

  Har du brug for at få fikset eller udskiftet dit batteri, så skal du være velkommen til at tage et kig forbi en af vores butikker. Et batteriskifte hos FixPhone tager oftest under 60 minutter.

   

  Kontakt os

  Du kan komme ned i vores butikker, både med eller uden en tidsbestilling (via. hjemmesiden), da vi også er et walk-in værksted. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.