Samsung Galaxy A02s reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A02s og brug for hurtig reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung_galaxy_a02s_reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original795,-
Batteri395,-
Bagcover, original395,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)495,-
Kamera-glas245,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Samsung Galaxy A02s reparation

  Samsung har udviklet en lang række trendy smartphones og er en af de førende spillere på markedet. Blandt deres lækre smartphones finder du Samsung Galaxy A02s. Med dets lækre multikamera system, lange batterilevetid og 6,5” display er der ingen tvivl om, at Samsung Galaxy A02s er en fed model.

  Skulle du være den heldige ejere af denne telefon, men alligevel været så uheldig at have fået smadret dit display/skærmen, ødelagt batteriet, en højtaler, mikrofon eller noget helt andet, så står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig, når uheldet er ude. Om end det gælder en ødelagt telefon, hvor skærmen er gået i stykker og er smadret, et batteri der er slidt og skal udskiftes, eller en højtaler der skralder og er ødelagt, så står vi klar til at servicere dig nede i en af vores butikker.

  Se vores  kunders fremragende anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 98 % 5-stjernet anmeldelser, som vi er meget stole af, da de er et resultat af vores hårde arbejde for at holde jer kunder glade og elektroniske enheder i optimal tilstand.

  Smadret Samsung Galaxy A02s display/skærm

  Skulle du have været så uheldig fx at have tabt din Samsung Galaxy A02s og smadret dit display, er det vigtigt at du er opmærksom på, at det kan føre til andre skader, såsom fugt- og vandskader på din Samsung mobil. Vand og fugt kan trænge igennem revnerne på skærmen. Vi anbefaler altid at du får udskiftet din skærm, når uheldet er ude, så du undgår dyrere reparationer på sigt.

  Hos FixPhone foretager vi dagligt skærmudskiftninger på Apple, Huawei, Samsung mobiler og mange andre mærker. Vi er eksperter i vores felt, skulle du stå og mangle et trygt sted at reparere Samsung Galaxy A02s. Et skærmskifte tager typisk under 60 minutter. Du finder os i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.

  Defekt eller ødelagt kamera på din Samsung Galaxy A02s

  Samsung Galaxy A02s giver dig mulighed for at tage nogle flotte billeder med dets multikamera system. Vi forstår frustrationerne der kan komme i forbindelse med et ødelagt eller defekt kamera.

  Står du med et ødelagt eller et defekt kamera på din Samsung Galaxy A02s mobil, står vi glædelig klar til at servicere dig i FixPhone butikkerne. Vi hjælper dig med at få din kameralinse udskiftet og fikset.

  Batteriskifte på din Samsung Galaxy A02s

  Løber din Samsung Galaxy A02s hurtigt tør for strøm skyldes det oftest at dit batteri har taget skade og/eller er blevet slidt. Det kan være virkelig frustrerende med en fed telefon, som Samsung Galaxy A02s, hvis batteri hurtigt løber tørt for strøm.

  Det behøver dog ikke være så frustrerende, hvis dit batteri skal sendes til reparation, da vores dygtigere teknikere står klar i FixPhone butikkerne til at hjælpe dig med at fikse og skifte dit batteri.

  En reparation tager typisk under 60 minutter hos FixPhone.

  Kontakt os

  Som både et walk-in og online booking værksted, skal du være velkommen til at komme forbi en af vores butikker med og uden tidsbestilling. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.