OnePlus Nord 2 5G reparation

Har du fået ødelagt din OnePlus Nord 2 5G og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

OnePlus-Nord 2-5G-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.995,-
Batteri795,-
Bagcover, original795,-
Bagcover, kopi595,-
Ladestik595,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus Nord 2 5G Reparation

  Har du brug for en reparation på din OnePlus Nord 2 5G smartphone? Så tøv ikke med at tage kontakt eller bestille en tid her. Vi kan klare enhver reparation, uanset om det er din skærm, der er gået i sort, batteri der dødt eller din mobil, som lige fik en tur i vandet og har brug for mobilreparatørens tekniske og kærlige hånd. Vi er også et walk-in serviceværksted og klarer typisk din reparation på under 60 minutter. Vores mobilreparatører er certificerede og uddannede, og vi er stolte over vores utallige af gode anmeldelser på Trustpilot.

  Reparation af hardware

  Uanset om det er din skærm, kameralinse, batteri, højtaler eller nogle af dine knapper, som er ødelagte og har brug for at blive skiftet ud eller repareret, så står vi i FixPhone butikkerne klar til at tage godt imod dig. Vi anbefaler ikke, at du udskyder din mobilreparation, da det ofte kan føre til nye skader og større reparationer, som kræver yderligere indgreb på din mobil. Dvs. dyrere reparationer, som du kunne have sparet.
  Hos FixPhone bruger vi kun reservedele af højeste kvalitet og har 2 års reparationsgaranti.

  Andre reparationer

  Har din OnePlus Nord 2 været udsat for en vandskade/væskeskade, gider den ikke tænde eller flimrer displayet, så har vi nok set skaden før, og vi ved hvordan man bedst løser/fikser den. Vi har typisk alle reservedele på lager, så vi hurtigt kan hjælpe dig videre.

  Kontakt os

  Du kan komme i kontakt med os angående din reparation, eller hvis du har spørgsmål på 70 34 56 03 eller booke tid online, hvor vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse mellem kl. 10-17:30 i hverdagene og kl. 10-15 om lørdagen. Du kan også besøge os i disse tidsrum uden en forudgående aftale.
  Du er også altid velkommen til at skrive til os via. vores Facebook-side.