OnePlus 9 Pro reparation

Har du fået ødelagt din OnePlus 9 Pro og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

OnePlus-9-Pro-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet2.995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet2.195,-
Batteri995,-
Bagcover, original995,-
Bagcover, kopi695,-
Ladestik795,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus 9 Pro Reparation

  OnePlus 9 Pro er en lækker smartphone med masser af fede features. Derfor ville det være en skam, hvis din OnePlus 9 Pro havde fået ødelagt skærmen, displayet, højtalerne, mikrofonen, nogle af knapperne, andet hardware eller software. Med over 10 års erfaring og tusindvis af mobilreparationer i bagagen, samt 2 års reparationsgaranti, kan du trygt overlade din mobilreparation til os. Vores mobilreparatører er certificerede og uddannede, og vi er stolte over vores utallige gode anmeldelser på Trustpilot.

  Mobilskærm/display er gået i sort eller smadret

  Er din OnePlus 9 Pro ødelagt, smadret eller gået i sort, så ville det være en skam ikke at få det fikset i en fart, så du igen kan få det mest optimale ud af din smartphone. Det tager oftest under 60 minutter at få skiftet skærmen eller displayet ud. Også uden forudgående aftale. Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet.

  Dødt OnePlus 9 Pro batteri

  Batteriet er en slid-del, som de fleste har erfaret at skulle få skiftet en eller flere gange. Også selvom du oplader din mobil med de rigtige opladerkabler mv. Vi har typisk dit batteri på lager, men du kan også booke en tid via. vores bookingsystem ovenfor, hvis du vil være helt sikker på, at vi har det klart, når du kommer.

  Andre typer af OnePlus 9 Pro reparationer

  Har du andre problemer med din OnePlus 9 Pro, som du ønsker at få klaret hos, så tøv endelig ikke med at høre nærmere. Det gælder alt fra din højtaler, mikrofon, andet hardware eller software, som har brug for en mobilreparation.

  Kontakt os

  Ønsker du at komme i kontakt med os angående en reparation, så kan det ske via. vores kundeserviceafdeling, som sidder klar på 10-17.30 i alle hverdage og om lørdagen fra kl. 10-15. I disse tidsrum, kan du også besøge os uden forudgående aftale. Ellers sidder vi også klar på Facebook, til at besvare din henvendelse.