OnePlus 3

Har du ødelagt din OnePlus 3 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 3
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet795,-
Batteri395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Ekspertise, professionalisme og erfaring

  Hos Fixphone har vi mange tilfredse kunder når det gælder reparation af smartphones. Det beror sig på de 3 ord, vi gør en dyd i at arbejde efter: Ekspertise, professionalisme og erfaring (Trustpilot). Vi ved, at vores medarbejderes ekspertise kan levere en skræddersyet og korrekt løsning eller reparation for dig, hvis din OnePlus 3 er i stykker, tilmed er der ikke er en skade, som vores teknikere ikke kan reparere. Alle teknikere har mere end 10 års erfaring med mobilreparationer, og i takt med at OnePlus bliver mere og mere populær blandt danskerne, er der således også en stigning i reparationer af OnePlus modeller, der igen resultere i mere erfaring og bedre reparationer. Vores professionalisme sikre at vi håndterer enhver opgave diskret og sikkert, da ens telefon i dag ofte indeholder mange personfølsomme data. Du kan således trygt overlade en reparation af din OnePlus 3 til Fixphone. Ovenfor kan du se hvilke reparationer vi udfører, en estimeret tid for selve reparationen samt priser. Grundet stor efterspørgsel og travle dage, har vi nu også implementeret et online bookingsystem. På den måde kan du reservere tid til din reparation, når det passer ind i din kalender, og samtidig undgå unødig ventetid når du kommer med din enhed. Så book gerne din tekniker i dag og undgå kø. Vi stræber efter at udfører alle reparationer indenfor 1 time, og byder gerne på en kaffe eller vand, mens du venter.

  Skærmbrud af enten front eller bagcover

  Skærmbrud, ofte som konsekvens af en tabsskade er noget vi ofte ser hos Fixphone. Hvis du ikke selv har stor erfaring med at udskifte skærmen, vil vi altid anbefale, at du overlader det til professionelle. Du kan påføre dig selv eller dine ting skade, da glasset er i itu og derfor giver anledning til små glassplinter. Du bør derfor få repareret skærmbrud hurtigt – hos os, udskifter vi skærmen på ca. en halv time, og så er du hurtigt videre med din dag. Efter et skift af skærm, vil vi desuden råde dig til at påsætte panserglas, for på den måde at mindske risikoen for brudskader senere hen.

  Batteriudskiftning på din OnePlus 3

  Hvad enten dit batteri er i stykker, taber strøm hurtigt eller selve indgangen til opladeren er i stykker, har vi en løsning der passer dig. Fixphone har altid reservedele liggende, og det er en af grundene til, at vi hurtigt, billigt og nemt kan reparere enhver skade. Er den gal med indgangen til dine høretelefoner, gør det samme sig naturligvis gældende.

  Kameraudskiftning

  Hos Fixphone ved vi hvor stor betydning, som kameraet har hos de fleste. Kameraet bruges ofte til at fange øjeblikke af betydning for os, og derfor er det en skam, hvis ikke kameraet i din OnePlus 3 virker. Af den grund har vi altid kameraer klar til at udskifte, så du igen har mulighed for at tage billeder. Reserver din tid i bookingsystemet, og så har du nyt kamera hurtigt og billigt.

   Hvor finder du os henne?

  Fixphone har butikker i Roskilde, Hillerød og Helsingør, og vores personale er klar til at hjælpe dig alle hverdage og lørdage, så du nemt kan finde en tid, der passer for dig. Skulle du have spørgsmål der ikke er besvaret her på vores hjemmeside, er vores dygtige personale klar til at besvare dem i butikkerne eller over telefon i åbningstiden, du kan også stille spørgsmål over mail og Facebook. Vi vil med glæde råde og vejlede dig til den rigtige løsning.