Sony Xperia XZ1 Compact reparation

Har du ødelagt din Sony Xperia XZ1 Compact og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger.

Sony Xperia XZ1 Compact
ReparationPris
Skærmskift, Original1.195,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet745,-
Batteri495,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid    Sony Xperia XZ1 Compact reparation

    Uanset om din skærm er smadret, højtaler er i gået i stykker, din mikrofon ikke virker, batteri er dårligt eller andet er ødelagt, så kan vi hjælpe. Vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparatører, og tidligere kunder har anmeldt vores service her på Trustpilot.

    Hvis ikke prisen fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din Sony Xperia XZ1 Compact reparation.

    Hurtig og billig reparation af Sony Xperia XZ1 Compact

    Vi kan oftest klare reparationer på under 60 min., og mens du nyder en kop kaffe i sofaen eller går en lille tur på de hyggelige stræder i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Vi garanterer billige priser, ved at vi køber stort ind, og fordi at vi har opbygget gode leverandøraftaler.